Svi koji se žele kvalitetno hraniti složit će se u jednom – u svježim namirnicama treba uživati baš svaki dan! Upravo zato kod nas možete u svakom trenutku uživati u bogatom izboru svježih namirnica. Naravno, kupnja svježih proizvoda treba biti ugodna i poticajna, pomalo zabavna ali uvijek sigurna, zato svi naši svježi proizvodi - od sireva, mesnih i suhomesnatih specijaliteta, preko voća i povrća pa sve do finih mirisnih peciva - uvijek prolaze stroge interne kontrole ali i ispitivanja na neovisnim institutima. Na taj način vam uvijek možemo osigurati optimalnu svježinu proizvoda koji se svakodnevno konzumiraju, stoga uvijek biramo najbolje namirnice, najbolje proizvođače i najbolje prijevoznike…


Sve to kako bismo vam pružili – vrhunsku svježinu!

Već na prvi griz sve će ti biti jasno: u našoj pekari možeš pronaći svježe pečene pekarske delicije u svakom trenutku.

 

Naše pekarske delicije pečemo više puta dnevno

 

Uz izbor i cijene, posebnu pozornost poklanjamo svježini i kvaliteti naše ponude. Iz tog razloga svoje pekarske delicije pečemo tijekom cijeloga dana te surađujemo samo s provjerenim dobavljačima iz svih krajeva naše zemlje ali i šire. Kušaj naše pekarske proizvode - uvjeri se u odličnu svježinu i kvalitetu!

Uvijek mirisno i hrskavo!

 

Kada je riječ o pekarskim proizvodima, nemaju svi isti ukus - netko voli mekano bijelo pecivo, netko uživa u malo drugačijem okusu kukuruznog kruha, a netko će odabrati nešto tvrđi raženi kruh… No jedno je svima zajedničko: baš svi vole svježe! U tom slučaju zaista ne smijete zaobići našu pekarnicu jer ćete u njoj pronaći široku lepezu najukusnijih, uvijek svježih proizvoda koji se peku od ranog jutra pa sve do zatvaranja. Vjerujemo da će više od 60 svježe pečenih mirisnih delicija zadovoljiti čak i one najizbirljivije…

 

 

Velik izbor vrhunskih delicija!

 

Kupovina svježih namirnica veoma je osjetljiva stvar, no dobro je znati da se možete pouzdati u nas jer nabavljamo robu svaki dan, a temeljitim provjerama i strogim higijenskim propisima jamčimo vam kvalitetu kakvu možete naći samo u vašem Kauflandu. Na našem uslužnom pultu čekaju vas sirevi te mesni i suhomesnati proizvodi prvoklasne kvalitete i svježine! Sve se namirnice nabavljaju od pomno odabranih dobavljača, a višekratne redovite kontrole jamče najbolju ponudu s više od 200 proizvoda na našem uslužnom pultu.

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.