Asortiman

Robna marka

 

 

Kako u našu svakodnevicu unijeti EXQUISIT trenutke užitka, koji će opravdati najviše kriterije kvalitete i okusa? To su si pitanje postavili i naši stručnjaci za uživanje u vrhunskim proizvodima. 

 

Rezultat su brojni trenutci užitka, koji će svakome unijeti malo luksuza u svakodnevicu.

Nudimo vam nove exquisit trenutke užitka

Kako bi EQXUISIT proizvodi opravdali najviše standarde kvalitete – naši stručnjaci su ih kušali, birali i usavršavali okusima iz Francuske, Italije, Švicarske, Belgije i Austrije toliko dugo, dok se u potpunosti nisu uvjerili u njihovu exquisit kvalitetu.

Vrijeme je za savršeni exquisit užitak.

Otkrijte naše  EXQUISIT proizvode – svim osjetilima. Ukusna predjela, posebne suhomesnate i sirne delikatese, mesni proizvodi vrhunske kvalitete, slasni deserti i slatkiši, izuzetne grickalice… Proizvedeno s puno ljubavi i pažnje – u ponudi po izuzetno atraktivnim cijenama.

Newsletter

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.