Asortiman

Marka K-take it veggie

 

 

Sve više ljudi bira vegetarijanski ili veganski način ishrane – jedni jer žele u hrani uživati na zdraviji način, a drugi pak zbog brige za životinje. 

 

Bez obzira na razlog, naša nova marka K-take it veggie nudi vam odgovarajuće proizvode za ukusnu i raznovrsnu ishranu. Obavezno kušajte!


Otkrijte velik izbor!

 

Od tradicionalnog humus namaza napravljenog od slanutka do bionapitaka od soje - na našim policama od sada možete pronaći bogatu ponudu ukusnih proizvoda koji su idealni za vegetarijanski ili veganski način ishrane.

 

Osviješteno se hranite i želite smanjiti ili pak potpuno izbaciti unos mesa i mliječnih proizvoda? U našem asortimanu možete pronaći mnoštvo visokovrijednih, ukusnih i povoljnih alternativnih namirnica, od kojih mnoge imaju oznaku "bio" kao jamstvo kontroliranog ekološkog uzgoja.

 

Važno: na svim našim proizvodima pronaći ćete oznaku "V", koja jasno označava da se radi o vegetarijanskom odnosno veganskom proizvodu bez sastojaka životinjskog podrijetla.

K-Classic

Newsletter

Facebook

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.