PRIPREMITE SE NA VRIJEME
za početak nove školske godine!
Nakon tjedana bezbrižne igre opet su na redu školske obaveze. Pripremite se uz nas – kreirajte originalni raspored sati za vašeg školarca i na vrijeme pripremite svu potrebnu opremu. Isto tako, ne zaboravite isprobati neki od naših maštovitih i ukusnih recepata.
Sretno školarci!
Ukusne olovke

Priprema:

 

Povrće izrežite i „našiljite“ u oblik olovke. Po želji vrh „olovke“ ukrasite prehrambenim bojama.  Od kriške integralnog kruha napravite dva trokuta, namažite ih svježim sirom i preklopite (po želji izradite dodatne oblike). Namaz od sira iskoristite kao prilog, a sve ukrasite polovicama cherry rajčica i listovima salate.

 

Sastojci:
2 kriške integralnog kruha K-Classic sirni krem namaz celer cherry rajčice
svježi sir mrkva krastavac nekoliko listova salate

 Fina gusjenica

Priprema:

 

Krišku crnog kruha namažite svježim sirom.  Papriku i integralni kruha izrežite u obliku kruga. krastavac narežite na ploške (nekoliko ploški s korom i nekoliko bez kore). Zatim povrće dodatno oblikujte kao polumjesec a od ploške krastavca s korom napravite noge i usta vaše gusjenice. Krug od integralnog kruha neka bude glava a cherry rajčice oči. Sve dijelove posložite na namazanu krišku kruha i ukrasite s nekoliko listova zelene salate.

 

Sastojci:
1 kriška crnog/raženog kruha 1 krastavac 1 cherry rajčica nekoliko listova salate
1 kriška integralnog kruha 1 žuta paprika svježi sir ili sirni namaz  

 

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.