Savjeti i zabava

Recepti

 
Bodečnjak u pećnici
Vrijeme pripreme: do 60 min.
Težina pripreme: jednostavno
Ocjena korisnika: 

Ocijenite recept
Priprema:
  • Pećnicu prethodno ugrijte na 220 C°.
  • Krumpir skuhajte u kori, procijedite ga, ogulite i narežite na tanje šnite. Pomiješajte s prethodno usitnjenim lukom, solju, paprom i maslinovim uljem.
  • Ribu odmrznite i malo posolite. Posudu za pečenje premažite uljem, dodajte ribu i pecite 20 minuta poklopljeno aluminijskom folijom.
  • U međuvremenu na laganoj vatri zakuhajte vino, vodu, 1 dl maslinova ulja, usitnjen češnjak i sve začine. Prelijte sve preko ribe te je pecite bez folije 15-ak minuta.
  • Poslužite uz krumpir salatu, krišku limuna i uživajte!
Sastojci:
smrznuti Bodečnjak (525 g)
1 dl bijelog vina
1 dl vode
1,5 dl maslinova ulja
2 režnja češnjaka
sol, papar, vegeta
ružmarin i peršin
500 g krumpira
1 luk

Newsletter

Facebook

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.