Usluge za kupce

Štedne i LED žarulje

Štedjeti energiju je lako

Koristeći štedne žarulje, odnosno zbrinjavajući ih ispravno nakon upotrebe, brinemo o zaštiti okoliša i pomažemo u borbi protiv klimatskih promjena. Kako biste znali još više, za vas smo pripremili sve važne informacije.

 

Bilo da se radi o uputstvima za odlaganje ili savjetima za postupanje u slučaju loma – pomoći ćemo vam s korisnim informacijama. Ukoliko vas interesiraju detaljni podaci o našim štednim odnosno LED žaruljama, za vas smo pripremili popis svih relevantnih informacija o pojedinačnim proizvodima.

Upute za zbrinjavanje

Štedne žarulje ne bacajte u kućni otpad – odnesite ih u centar za prikupljanje EE otpada. Pročitajte kako postupiti ukoliko se žarulja razbije!

 

Informacije o proizvodima

Klasa energetske učinkovitosti, sadržaj žive, temperatura boje: upravo ste kupili jedan od proizvoda s popisa i dobili sve informacije na jednom mjestu.

 

Newsletter

Facebook

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.