O tvrtki

Compliance

Pravilno postupati

Kao međunarodna tvrtka Kaufland može biti meta protuzakonitih gospodarskih aktivnosti, kao što su podmićivanje ili prijevarno postupanje. 

 

Kaufland je svjestan tog rizika te se uvođenjem profesionalnog compliance sustava suočava s izazovima vremena.

Ne dati priliku gospodarskom kriminalu

Od samog početka pridajemo veliku važnost tome da se kod svih poslovnih aktivnosti pridržavamo važećih propisa. Isto zahtijevamo i od naših djelatnika na svim položajima, kao i od strane naših poslovnih partnera.

 

Ukoliko kao kupac ili poslovni partner imate konkretne indicije da Kauflandu prijeti velika šteta zbog kriminalne radnje kao što je podmićivanje, molimo da informirate upravu Kauflanda putem našeg internog compliance menadžera, našeg eksternog odvjetnika od povjerenja ili našeg online sustava dojave.

 

Compliance menadžer:
compliance@kaufland.hr


Odvjetnik od povjerenja:
Telefon: 0800 - 0100 800
dojava@k-povjerljivo.hr

 

Online sustav dojave

 

Povjerljivost je zajamčena. Vaš identitet bit će proslijeđen samo uz Vašu izričitu suglasnost. Na temelju dojave ne nastaju nikakve negativne posljedice po Vas.

 

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Istovremeno se primjenjuju naše Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

Molimo da imate na umu da interni compliance menadžer, eksterni odvjetnik od povjerenja odnosno online susatv dojave nisu mjesto za općenite pritužbe, kao npr. kritike ili nezadovoljstvo. Dojave takve vrste neće se obrađivati.

Kaufland jamstva

Posao i karijera

Newsletter

Facebook

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.