O tvrtki

Posao i karijera

Vaša budućnost u Kauflandu

Mi smo vrlo uspješno međunarodno trgovačko društvo -  snažni smo, dinamični i fer. Naš tim polaže pažnju  na motivaciju i angažiranost svakog pojedinog zaposlenika. Nudimo dobre prilike, uspjehe i budućnost.

Kaufland za karijeru

Bez raznovrsnosti nema razvoja - to vrijedi za svakog pojedinog zaposlenika ali naravno i za tvrtku u cjelini. Kaufland kao veliko trgovačko poduzeće nudi Vam različite mogućnosti - od prvog koraka u karijeri do individualnih mogućnosti profesionalnog razvoja.

 

Prilike i perspektive

Poduzeće poput našeg stavlja naglasak na radni učinak i razvoj. Proces započinje već praksom i proteže se preko pripravništva do direktnog zapošljavanja na jednom od otvorenih radnih mjesta. Što Vam već sada možemo ponuditi, provjerite na našem portalu za karijeru.

 

Kaufland jamstva

Posao i karijera

Newsletter

Facebook

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.