Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Izabrali ste nas

One-stop shop

Kaufland je tvoj broj 1 za kupnju na jednom mjestu!

Istraživanje provedeno u travnju 2019. godine na uzorku od 1000 ispitanika je pokazalo: Kaufland je prvi izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu

Rezultati neovisnog istraživanja agencije Hendal su dokazali: kada želiš kupiti sve za kućanstvo na jednom mjestu, biraš Kaufland kao svoj prvi izbor. Hvala ti na tome!


Na našim policama te čeka:

  • više od 2000 osnovnih živežnih namirnica
  • više od 200 vrsta voća i povrća
  • više od 160 proizvoda na uslužnom pultu
  • više od 2500 neprehrambenih proizvoda
  • više od 1700 proizvoda u asortimanu pića
  • i još mnogo više...

Znamo koliko je tvoje vrijeme dragocjeno, zato ti nudimo sve na jednom mjestu: posjeti nas i uživaj u brzoj i jednostavnoj kupnji pod jednim krovom. 


Mi cijenimo tvoje vrijeme!

I ne zaboravi - mi cijenimo tvoje vrijeme, stoga ti uvijek nudimo sve što trebaš na jednom mjestu i nastojimo ti skratiti čekanje u redu na našim blagajnama. Ali ako se ipak dogodi da čekaš na blagajni dulje od pet minuta, a sve blagajne nisu otvorene, dobit ćeš 10 kuna na poklon-kartici kao znak naše isprike. Slobodno se obrati našim zaposlenicima na info pultu. :) 


Hvala što kupuješ kod nas!


Svaki dan u kojem uživaš u svježim namirnicama je dobar dan. Kod nas možeš u svakom trenutku uživati u bogatom izboru svježih namirnica - to su naši kupci i prepoznali!

Kupnja svježih proizvoda treba biti ugodna i poticajna, pomalo zabavna ali uvijek sigurna, zato svi naši svježi proizvodi - od sireva, mesnih i suhomesnatih specijaliteta, preko voća i povrća pa sve do finih mirisnih peciva - uvijek prolaze stroge interne kontrole ali i ispitivanja na neovisnim institutima.

Na taj način možemo osigurati optimalnu svježinu proizvoda koji se svakodnevno konzumiraju, stoga uvijek biramo najbolje namirnice, najbolje proizvođače i najbolje prijevoznike…

Naši su kupci prepoznali vrijednosti koje im svakodnevno nudimo u trgovinama - top kvalitetu, bogat izbor, jednostavnost i niske cijene - te odlučili: Kaufland je hipermarket koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda u brojnim kategorijama!


Znamo da mama uvijek zna najbolje, stoga kad mame biraju, to mora biti najbolje za njihovo dijete!

Svaka majka želi najbolje za svoje dijete, bez obzira radi li se o prehrani, odjeći, školskoj torbi ili nečemu drugome. A svaka majka zna da to može pronaći u Kauflandu.

Prema online istraživanju zadovoljstva potrošača (majki), Kaufland Hrvatska dobio je medalju „Odabrale mame“ u kategoriji "Nacionalni maloprodajni trgovački lanci robe široke potrošnje".

 


QUDAL - QUality meDAL - Br. 1 u kvaliteti

I ove godine potrošači su potvrdili: Kaufland je br. 1 po kvaliteti na odjelu za prodaju svježeg mesa!

Prema anketi opće populacije u Hrvatskoj, koju je provela švicarska agencija ICERTIAS, Kaufland je dobio zlatnu medalju Qudal za najvišu razinu kvalitete u kategoriji "Odjel za prodaju svježeg mesa - mesnica u maloprodajnom trgovačkom lancu".

U našem trgovačkom lancu zadovoljstvo kupaca na prvom nam je mjestu, zato želimo osigurati najbolje proizvode po pristupačnim cijenama te kvalitetom graditi povjerenje naših kupaca.

Hvala vam!


Svaki dan u kojem uživaš u svježem voću i povrću je dobar dan.

S
vježe baš kao da je maloprije ubrano, strogo kontrolirano i s puno ljubavi odabrano: na našem odjelu voća i povrća čeka te pravo šarenilo okusa i boja - zajamčene kvalitete. Jer za nas kod kvalitete nema "ali".  

Prema istraživanju agencije Hendal - za najbolji omjer cijene i kvalitete svježeg voća i povrća - izabrali ste nas!


Stroge kontrole, lanac sljedivosti, provjereni dobavljači - to je tajna našeg uslužnog pulta.

Kupovina svježih proizvoda veoma je osjetljiva stvar, no dobro je znati da se uvijek možeš pouzdati nas: nudimo ti svježe meso te suhomesnate proizvode i sireve besprijekorne kvalitete po najboljim cijenama. Robu nabavljamo svaki dan, a temeljitim provjerama i strogim higijenskim propisima osiguravamo kvalitetu i svježinu proizvoda s našeg uslužnog pulta.

Prema neovisnom istraživanju agencije Hendal, naš uslužni pult nudi najbolji omjer cijene i kvalitete!

 

Izabrali ste nas

Svježina i kvaliteta nadohvat ruke

Zadovoljstvo kupaca nam je na prvom mjestu, stoga strogo pazimo na svježinu i kvalitetu naših proizvoda. I to po iznimno povoljnim cijenama!Pogledaj naš video
i uvjeri se da te u svim Kauflandovim trgovinama svakodnevno čeka:

  • svježe ubrano voće i povrće
  • upravo pečene pekarske delicije
  • privlačni i ukusni suhomesnati specijaliteti i sirevi
  • sočno i kvalitetno svježe meso

Kupnja svježih namirnica, osobito sireva, suhomesnatih proizvoda i svježeg mesa, prvenstveno treba biti sigurna. Kod kvalitete stoga ne pristajemo na kompromise.

Provjerena svježina i sigurnost

Sve proizvode s našeg uslužnog pulta nabavljamo od pomno odabranih i provjerenih dobavljača, koji ispunjavaju visoko postavljene zahtjeve proizvodnje, transporta i održavanja sljedivosti. Certifikati za standard HACCP, redovite interne ali i vanjske analize, IFS certifikat za crveno meso i Qudal medalja za najbolju kvalitetu mesnice u maloprodajnom trgovačkom lancu jamstvo su svježine i sigurnosti naših proizvoda s uslužnog pulta.

Ukusna i sočna ponuda

Vrijedi od 21.09.2019 do 22.09.2019


Svakodnevna opskrba, provjerena kvaliteta i prirodan okus naših pro­iz­voda: to je ono što možeš naći na našem odjelu voća i povrća

Kod nas te čeka sve na jednom mjestu, uvijek svježe i kvalitetno, i to zahva­ljujući strogim kontrolama i besprije­kornom sustavu dostave! Naravno, svakodnevno obogaćujemo i pro­širujemo našu ponudu jer ti že­limo pružiti vrhunski izbor i vrhunsku svježinu voća i povrća s domaćih polja ali i iz cijeloga svijeta!


Kada je riječ o pekarskim proiz­vodima, netko voli peciva, netko kruh, netko uživa u slanom, a netko u slatkom... No jedno je svima zajedničko: baš svi vole svježe!

Uvijek svježe pečeno

U našoj se samoposlužnoj pekari cijeli dan peku mirisna peciva, mekani kruščići  i mnoge druge fine pekarske poslastice - od ranog jutra pa sve do zatvaranja trgovine. Svježina i kvaliteta su stoga neupitni, a bogat izbor zadovoljit će pritom i one najzahtjevnije, I što je najbolje, kupnja je brza i praktična  - nema čekanja u redu!

Mirisna i hrskava ponuda

Vrijedi od 19.09.2019 do 25.09.2019