Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

K-Bio - baš je dobar!

Za sve koji žele uživati u onome što nam priroda nudi, imamo našu ekskluzivnu marku K-Bio. Od sireva i pahuljica do tjestenine i napitaka - svi su proizvodi K-Bio napravljeni u skladu s EZ uredbom o ekološkoj proizvodnji.    

Asortiman 

Otkrij okuse naših bioproizvoda!

Od mlijeka i kave do povrća i zobenog brašna – naš je asortiman K-Bio uistinu šarolik i bogat. Odvoji malo vremena, posjeti nas i otkrij svog favorita u asortimanu K-Bio. Želimo ti ugodno istraživanje!

Lako ćeš ih prepoznati!

Sa sigurnošću možemo tvrditi: ako na našem proizvodu piše da je „bio“, onda je 100% prirodan! Kako to možeš znati? Jednostavno: potraži znak BIO, koji označava ekološki uzgoj.

Osim toga, naše ekološki uzgojene namirnice možeš prepoznati i po karakterističnom logotipu, koji prikazuje dvanaest zvijezda s europske zastave u obliku lista na zelenoj pozadini.

Njime se potvrđuje da je proizvod napravljen u skladu sa strogim smjernicama EZ uredbe o ekološkoj proizvodnji. Svi proizvodi koji nose spomenutu oznaku podvrgnuti su redovitim kontrolama državne inspekcije, čiji se broj može pronaći na svakom proizvodu K-Bio. 

 

 

Ekokvaliteta

Cijena i kvaliteta nadohvat ruke!

Smatramo da bioproizvodi ne smiju biti skupi – ali sve što je „bio“ vrijedi svake lipe jer ekološki uzgoj zahtijeva i više truda. Pri ekološkom uzgoju poljoprivrednik pazi na sadnju, ne koristi umjetna gnojiva i pesticide te životinje uzgaja u optimalnim uvjetima.

Jedinstveni ekosustav

Osnovna ideja ekološkog uzgoja jest da cijela farma bude jedinstveni ekosustav koji čine životinje, biljke, tlo i ljudi.  U tom se sustavu koristi što je manje moguće "umjetnih tvari", što podrazumijeva manji urod nego kod konvencionalnog uzgoja – a to ima svoju cijenu.

Upravo zato tvrdimo: BIO je vrijedan svoje cijene. Ipak, proizvode K-Bio kod nas ćeš pronaći po našim uobičajeno niskim cijenama i nećeš ih platiti više od sličnih proizvoda u diskontnim trgovinama. Usporedi - vidješ ćeš da se isplati!

Jamstva K-Bio

Iskoristi prednosti koje nudimo!

Zajamčeno kontrolirana kvaliteta marke

 

  • Zahvaljujući redovitim kontrolama, jamčimo prvoklasnu biokvalitetu.

  • Postavljamo visoke standarde prilikom proizvodnje.
  • Oslanjamo se na ispitivanja neovisnih instituta.

     

Zajamčene trajno niske cijene 

 

  • Cijene proizvoda K-Bio uvijek su povoljne.
  • Ni u jednom diskontu nećeš pronaći sličan proizvod po nižoj cijeni.

Hranjive vrijednosti

Naravno da želiš znati što jedeš!

Kao i kod svih naših robnih marki, na pakiranju svakog proizvoda K-Bio nalazi se tablica u kojoj je naveden sastav i energetska vrijednost.

Već na prednjoj strani pakiranja nalazi se oznaka za energiju na 100 g/ml, što olakšava bolje praćenje dnevnog unosa kalorija, dok za osobe s razvijenom intolerancijom na određene namirnice od velike su pomoći detaljne oznake hranjivih vrijednosti proizvoda K-Bio.

 

S proizvodima K-Bio u svakom trenutku možeš znati što jedeš! 

 

 

 

Najčešća pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš saznati više o našoj marki K-Bio? Imaš pokoje pitanje? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.