Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Bio za sve - i za svaki dan

Bioproizvodi ne moraju biti skupi. Upravo zato, naša robna marka K-Bio nudi velik izbor bioproizvoda po odličnim cijenama. Od sireva i pahuljica do tjestenine i napitaka - svi su proizvodi K-Bio napravljeni u skladu s EZ uredbom o ekološkoj proizvodnji te ne sadrže umjetna bojila, pojačivače okusa i arome. Sa sigurnošću možemo tvrditi: ako na našem proizvodu piše da je „bio“, onda je 100% prirodan! Kako to možeš znati? Jednostavno: potraži znak BIO, koji označava ekološki uzgoj i namirnice prvoklasne organske kvalitete.

 

Doručak

Započni dan s užitkom

S K-Bio proizvodima lako je dobro započeti dan: uz naše slasne recepte, tvoj će doručak biti posebno ukusan. Ako ujutro nemaš puno vremena, za tebe su savršene Zobene pahuljice, dok će ljubitelji obilnijeg doručka obožavat kruh od pirovog brašna s lukom, koji izvrsno prija u svako doba dana.

 

 

 


Najbolje od onoga što ostane

Previše se hrane baca, no pritom imajmo na umu da od ostataka hrane uvijek možeš napraviti fenomenalno novo jelo. Donosimo ti nekoliko odličnih ideja kako napraviti nešto ukusno od ostataka hrane - treba ti samo malo mašte...

Kad ti ostane müslija...

Od ostataka pahuljica možeš pripremiti doručak za sljedeći dan: jednostavno pomiješaj ostatke s K-Bio pahuljicama od 5 vrsta žitarica i natopi s malo K-Bio mlijeka. Sutradan dodaj još malo svježih pahuljica ili svježeg voća – i tvoj je superdoručak spreman!

Ne bacaj kruh!

Kako da suhi stari kruh opet postane ukusno hrskav? Zamotaj kruh u vlažnu kuhinjsku krpu i zagrijavaj ga oko 15 minuta u pećnici na otprilike 150 stupnjeva Celzijusa. Pojedinačne kriške kruha ili peciva mogu se kratko navlažiti vodom, a zatim ispeći u tosteru.  


Ručak

Dobar (i zdrav) tek!

Uz kruh od pirova brašna s prženim lukom iz kućne radinosti te šareni izbor K-Bio sastojaka, svatko može brzo i jednostavno napraviti svoj omiljeni sendvič, koji može poslužiti kao fini doručak, brzi ručak, kao dobra užina ili kao savršena baza za energično popodne.

Najbolje je kad ostane za sutra

Daj namazu drugu šansu!

Ostaci gotovo svih jela obično se bez problema mogu čuvati u hladnjaku nekoliko dana. Ako ti nešto i ostane, uz malo mašte možeš napraviti izvrsno novo jelo od ostataka. Na primjer, naš namaz od crvene leće odlično će poslužiti i kao umak za tjesteninu.

Nikada previše sira u hladnjaku

Komadići tvrdog sira mogu se zamrznuti i odmrznuti po potrebi. Narezani sir odmrznut obično više ne izgleda lijepo, ali ipak može biti iznimno ukusan ako ga želiš zapeći ili iskoristiti za umak od sira.


Večera

Dvostruki užitak

Svi vole tjesteninu! Uz bogat izbor K-Bio proizvoda možeš pripremiti tjesteninu na dva načina: s umakom od rajčice i s rotkvicama - obje za prste polizati. Uz malo uloženog napora dobit ćeš fantstično jelo prepuno okusa!

Dobre stvari se nikada ne bacaju

Previše narezanog kruha? Nikad!

Od narezanog kruha napravi ukusne croutone za salate i juhe: tostiraj kriške kruha, a zatim ih nareži na kockice. Netostirane kockice kruha također možeš s malo masnoće popržiti u tavi i začiniti biljem po želji.

Preostala tjestenina

Tjestenina se može čuvati u hladnjaku najviše četiri dana, i to u odgovarajućoj kutiji za čuvanje hrane. Uz malo parmezana i dobro maslinovo ulje, od ostataka tjestenine moguće je napraviti ukusnu hladnu salatu, koju uvijek možeš ponijeti na piknik ili na posao.