Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kandit Ruby Think Pink - čokolade najnovije generacije!

Kada pomislimo da nam je priroda već sve otkrila, ona nam otvara još jedna skrivena vrata. Kroz njih, ovaj put, ulazimo u jedan potpuno novi doživljaj čokolade.

Naime, čuvana u posebnoj vrsti kakaovca  skrivala se ružičasta  čokoladna čarolija RUBY , prepuna novog doživljaja okusa i boje, koju jednostavno morate probati da biste spoznali njenu vrijednost.  


Kandit Pure Ruby Chocolate

Dobivena preradom kakaovca bez dodatnih aditiva i umjetnih bojila, savršeni je spoj okusa bobičastog voća i bijele čokolade: Kandit Pure Ruby Chocolate u potpunosti osvježava.

Kandit Ruby Chocolate Pistachio and Raspberry

Spoj bobičastog voća i orašastih plodova koji tvori slasni desert zdravih masnoća i antioksidansa najbolji je opis nove Kandit Ruby Chocolate Pistachio and Raspberry.

Kandit Ruby Chocolate Coconut Crispy

Spoj ekstravagantnog okusa Ruby čokolade s komadićima egzotičnog kokosapruža ti osjećaj hedonizma i opuštanja. Sa samo jednim komadićem Kandit Ruby Chocolate Coconut Crispy otputuj u tropske krajeve.

Kandit Ruby Chocolate Cacao Nibs

Kandit Ruby Chocolate Cacao Nibs, savršeni je spoj nove i neodoljive Ruby čokolade i klasičnog okusa gorkastih zrnaca kakovca. Za sve ljubitelje klasičnog čokoladnog okusa.

Ruby Chocolate Pearls hazelnuts

Jezgra lješnjaka umotana u jedinstveni Ruby čokoladni preljev, pobuditi će sva vaša osjetila.

Ruby Chocolate Pearls almonds

Jezgra badema umotana u jedinstveni Ruby čokoladni preljev, savršena je slastica za istinske hedoniste.


Čokolada nekada...

tamna čokolada

Tamna čokolada

  • 1900. pr. Kr., Mesoamerica - konzumirana kao napitak
  • 1828. - tamna čokolada prvi puta u krutom obliku, kakvog danas poznajemo
  • sastav: kakao 48%, šećer 48%, kakao maslac 4%
mliječna čokolada

Mliječna čokolada

  • 1875., Henry Nestlé
  • sastav: kakao 12%, mlijeko u prahu 22%, šećer 48%, kakao maslac 18%
bijela čokolada

Bijela čokolada

  • 1936., Henry Nestlé
  • sastav: mlijeko u prahu 26%, šećer 46%, kakao maslac 28%

... i sada :)

 

2017 Barry Callebaut - Ruby čokolada

Prva i potpuno neobična inovacija u zadnjih 80 godina u svijetu čokolade:

  • Senzualni tango bobičastog voća i neodoljive sočne čokolade!
  • Izražena boja i aroma svježeg bobićastog voća sastavni su dio Ruby kakaovca
  • Bez umjetnih aroma, boja i aditiva
  • Posebnim procesom tretiranja Ruby kakaovca zadržava se prirodna roza boja i aroma bobičastog voća
  • Niti je gorka niti mliječna niti slatka već stvarno JEDINSTVENA!
  • Izazovno intenzivni užitak za nepce!