Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/deu/11/51/Asset_2261151.jpg

Uvijek igramo na sigurno

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Alphacontent/AP_Alphacontent_150/hrv/16/96/Asset_2261696.png

Stroge kontrole, lanac sljedivosti, provjereni dobavljači - to je tajna našeg uslužnog pulta sa svježim mesom. Složili smo zaista raznovrnu svakodnevnu ponudu za naše kupce: više od 50 vrsta svježih mesnih delicija, od provjerenih domaćih klasika do luksuznih primjeraka iz cijeloga svijeta.

Kupovina mesnih proizvoda veoma je osjetljiva stvar, no dobro je znati da se uvijek možeš pouzdati nas: nudimo ti meso besprijekorne kvalitete po najboljim cijenama. Na nas se uvijek možeš osloniti jer robu nabavljamo svaki dan, a temeljitim provjerama i strogim higijenskim propisima osiguravamo kvalitetu i svježinu našeg mesa.

Svježe meso na našem uslužnom pultu

Velik izbor i provjerena kvaliteta

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/deu/02/40/Asset_2260240.jpg

Svaki je komad mesa s našeg uslužnog pulta uistinu prava gastronomska delicija: svježa, kvalitetna i, što je najbolje, uvijek povoljna. S više od 50 različitih prvoklasnih mesnih proizvoda nudimo ti savršen izbor za svakodnevnu kupnju jer kada odabereš delicije s našeg bogatog uslužnog pulta, uvijek donosiš nešto posebno ukusno na svoj stol...

Kvaliteta u koju se možeš pouzdati.


Na nas se uvijek možeš osloniti jer ti nudimo:

  • najbolje svježe meso provjerenih proizvođača i dobavljača
  • uvijek najkraći mogući put dostave
  • pohranu i čuvanje bez konzerviranja i zamrzavanja
  • stroge interne kontrole
  • redovite laboratorijske analize na neovisnim institutima
  • vrhunsku kvalitetu i zdravstvenu ispravnost mesnih proizvoda.

Bogat asortiman

Mesne delicije za svakoga

Naš asortiman redovito obogaćujemo novitetima iz cijeloga svijeta. Posebno pakirani vrhunski mesni primjerci, poput čuvenog argentinskog rib eye steaka, urugvajskog odreska, irish beefa, vrhunske nizozemske teletine, talijanskog ossobuca ali i proizvoda od crne slavonske svinje, dio su naših nastojanja da svoju ponudu prilagodimo ukusima svih naših kupaca te da u svakom trenutku imaju na raspolaganju dvije stvari: IZBOR i KVALITETU - od dobre do vrhunske.

Naravno, i dalje ćemo se truditi pratiti zahtjeve i potrebe naših kupaca te redovito proširivati asortiman novim, još boljim mesnim delicijama. Sve što trebaš je - pratiti našu aktualnu ponudu!