O tvrtki

Natječaji za poslovnu suradnju

Proširite svoje poslovanje

Kaufland, kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u 30 gradova širom Republike Hrvatske, traži poslovne partnere.

 

Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Aktualni natječaji:

 • NABAVA USLUGA DERATIZACIJE, DEZINFEKCIJE I DEZINSEKCIJE

  U svakodnevnom radu poslovnica Kauflanda potrebno je osigurati i adekvatnu preventivnu zaštitu protiv štetnika (glodavci, kukci i dr.). Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pismo namjere za poslovnu suradnju za obavljanje usluge deratizacije, dezinfekcije i dezinsekcije u poslovnicama Kauflanda u 2017. godini. Potrebna specifikacija radova i mjera potrebnih za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

   

  Molimo Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 10. 4. 2017. na sljedeću e-mail adresu:

   

  bes-usluge@kaufland.hr

Newsletter

Vaša e-mail adresa :
Vaši osobni podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni isključivo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Primjenjuju se naša načela zaštite osobnih podataka.

Facebook

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.