O tvrtki

Natječaji za poslovnu suradnju

Proširite svoje poslovanje

Kaufland, kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u 30 gradova širom Republike Hrvatske, traži poslovne partnere.

 

Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Aktualni natječaji:

 • NAJAM OTIRAČA
 • PRODAJA OSOBNIH VOZILA
 • PRODAJA PRESS KONTEJNERA ZA KARTONSKU AMBALAŽU

  Uz dostupnost novih tehnologija na tržištu za zbrinjavanje otpadne kartonske ambalaže u Kaufland poslovnicama postoji oprema koja se postupno zamjenjuje novom. Pozivamo zainteresirane dobavljače  na dostavu pisma namjere za otkup press kontejnera za zbrinjavanje otpadne kartonske ambalaže.
  Potrebna specifikacije opreme za izradu ponude dobavljaču se dostavlja po prihvaćanju Kauflandovih uvjeta pristupa natječaju.

   

  Molimo Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 30. 9. 2017. na sljedeću e-mail adresu:

   

  bes-usluge@kaufland.hr

 • NABAVA OSOBNIH ZAŠTITNIH SREDSTAVA I OPREME

Newsletter

Vaša e-mail adresa :
Vaši osobni podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni isključivo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Primjenjuju se naša načela zaštite osobnih podataka.

Facebook

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.