O tvrtki

Natječaji za poslovnu suradnju

Proširite svoje poslovanje

Kaufland, kao jedan od većih maloprodajnih lanaca s mrežom poslovnica u 30 gradova širom Republike Hrvatske, traži poslovne partnere.

 

Pogledajte aktualne natječaje i pošaljite nam svoje pismo namjere ako ste zainteresirani za suradnju.

Aktualni natječaji:

 • NABAVA OSOBNIH ZAŠTITNIH SREDSTAVA I OPREME

  U svakodnevnom radu Kaufland poslovnica potrebno je osigurati osobna zaštitna sredstava i opremu. Pozivamo zainteresirane dobavljače da dostave pisma namjere za poslovnu suradnju za nabavu navedenog proizvoda. Potrebna specifikacija i uvjeti potrebni za izradu ponude dobavljaču se dostavljaju po prihvaćanju Kaufandovih uvjeta pristupa natječaju.

   

  Molimo Vas da pismo namjere pošaljete najkasnije do 30. 9. 2017. na sljedeću e-mail adresu:

   

  bes-tehnika@kaufland.hr

 • PRODAJA UREDSKOG NAMJEŠTAJA

Newsletter

Vaša e-mail adresa :
Vaši osobni podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni isključivo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Primjenjuju se naša načela zaštite osobnih podataka.

Facebook

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.