Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Pravila programa vjernosti

Obavijest sudionicima Programa vjernosti:

Poštovani sudionici

Dana 30.05.2018.g. Pravila programa vjernosti izmijenjena su u odredbi članka 2. istih, na način da je trajanje programa sada produljeno, zaključno do dana 13.06.2018.g. u 23:59 sati. U svemu ostalom, Pravila ostaju neizmijenjena.

Na temelju odredbe članka 8. stavka 2. Pravila programa vjernosti, ovim vas putem obavještavamo kako su dana 7. svibnja 2018.g. predmetna Pravila izmijenjena  u članku 4., na način da je broj poklon-kartica koje je pojedini sudionik u mogućnosti ostvariti sudjelovanjem u programu sada ograničen na najviše 10 (slovima: deset) poklon-kartica.

 

PRAVILA PROGRAMA VJERNOSTI
"U Kauflandu plati, 100 kuna ti se vrati“

 

Članak 1. Priređivač
Priređivač programa vjernosti je Kaufland Hrvatska k.d., Donje Svetice 14, 10000 Zagreb, OIB 47432874968.

 

Članak 2. Trajanje programa vjernosti
Program vjernosti traje od 5. travnja 2018. do 30. svibnja 2018., a provodi se na internetskoj stranici trgovačkog lanca Kaufland, www.kaufland.hr/cakovec ili prijavom putem SMS poruke na 60036 (2,40 kn/SMS, PDV uključen).

Članak 3. Svrha programa vjernosti
Program vjernosti se priređuje u cilju promidžbe Priređivača i unapređenja prodaje.

Članak 4. Način sudjelovanja u programu vjernosti

U programu vjernosti mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja promocije u poslovnici Kaufland Čakovec (Obrtnička ulica 1) obave kupnju od najmanje 100 kn. Nakon što zbroj kupnji doesgne 1.000 kuna (vrijedi i za jednokratnu kupnju u iznosu od 1.000 kn i više), u roku od nekoliko dana dobit ćeš SMS s kôdom. Kôd predoči na info pultu naše poslovnice u Čakovcu i preuzmi svoju poklon-karticu u vrijednosti 100 kuna! Obavezno sačuvaj račun. Putem online formulara možeš sudjelovati jednom dnevno.

Isti broj računa može se prijaviti samo jednom. Svaki broj računa potrebno je prijaviti s istog broja mobitela, na jedan od slijedećih načina:

 

  • Slanjem SMS poruke sadržaja: CAKOVEC, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica,poštanski broj i mjesto) na broj 60036. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Ili

  • Prijavom na Internet stranici www.kaufland.hr/cakovec (potrebno je upisati broj računa, vrijeme računa, ime i prezime, adresu (ulica, poštanski broj i mjesto), e-mail adresu i broj mobitela).

 

Broj prijava na internetskoj stranici ograničen je na jednu prijavu dnevno po sudioniku. Originalne račune, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka provedbe programa vjernosti te predočiti pri podizanju poklon kartice.

 

Jedinstveni sudionik može ostvariti pravo na maksimalno 10 poklon-kartica s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.


Članak 5. Pravo sudjelovanja u programu vjernosti
Pravo na sudjelovanje imaju sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

 

Članak 6. Pravo koje se ostvaruje sudjelovanjem
Svaki sudionik koji za vrijeme trajanja promocije u poslovnici Kaufland Čakovec (Obrtnička ulica 1) obavi kupnju od najmanje 100 kn te zbroj kupnji doesgne 1.000 kuna (vrijedi i za jednokratnu kupnju u iznosu od 1.000 kn i više), te iste prijavi putem SMS-a ili web-formulara, ostvaruje pravo na poklon-karticu u vrijednosti 100 kuna, s uključenim PDV-om.  

 

Članak 7. Preuzimanje poklon-kartice

Svaki sudionik koji ostvari pravo na poklon-karticu u roku od nekoliko dana dobit će SMS poruku s kôdom. Kako bi preuzeo poklon-karticu, sudionik mora pokazati dobiveni kôd djelatniku info pulta u Kauflandu Čakovec. Kod preuzimanja sudionik mora predočiti osobnu dokument te se potpisati na dokument kojim potvrđuje da je poklon-karticu preuzeo.

 

Članak 8. Ostale odredbe

Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju programa vjernosti ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti.

 

Organizator zadržava pravo prekinuti program vjernosti prije roka određenog u ovim pravilima, kao i mijenjati odredbe ovih pravila o čemu će kupci biti obaviješteni putem Internet stranice www.kaufland.hr

 

Članak 9. Objava pravila

Pravila programa vjernosti  biti će objavljena na Internet stranici www.kaufland.hr

 

Članak 10. Korištenje osobnih podataka

Sudionici u programu vjernosti sudjelovanjem, odnosno slanjem SMS poruke ili ispunjavanjem Internet obrasca, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja ovog programa vjernosti.

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podatci sudionika u programu vjernosti obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

Kako ti se sviđa naša web stranica?

Ispuni kratku anonimnu anketu i reci nam što ti se na našoj stranici sviđa, a što bismo trebali promijeniti. Tvoje mišljenje nam je važno!

Kako ti se sviđa naša web stranica?