Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.

Pravila programa vjernosti


PRAVILA PROGRAMA VJERNOSTI
"U Kauflandu plati, 100 kuna ti se vrati“

 

Članak 1. Priređivač
Priređivač programa vjernosti je Kaufland Hrvatska k.d., Donje Svetice 14, 10000 Zagreb, OIB 47432874968.

 

Članak 2. Trajanje programa vjernosti
Program vjernosti traje od 5. travnja 2018. do 30. svibnja 2018., a provodi se na internetskoj stranici trgovačkog lanca Kaufland, www.kaufland.hr/virovitica ili prijavom putem SMS poruke na 60036 (2,40 kn/SMS, PDV uključen).


Članak 3. Svrha programa vjernosti
Program vjernosti se priređuje u cilju promidžbe Priređivača i unapređenja prodaje.

Članak 4. Način sudjelovanja u programu vjernosti

U programu vjernosti mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja promocije u poslovnici Kaufland Virovitica (Sajmište 2) obave kupnju od najmanje 100 kn. Nakon što zbroj kupnji doesgne 1.000 kuna (vrijedi i za jednokratnu kupnju u iznosu od 1.000 kn i više), u roku od nekoliko dana dobit ćeš SMS s kôdom. Kôd predoči na info pultu naše poslovnice u Virovitici i preuzmi svoju poklon-karticu u vrijednosti 100 kuna! Obavezno sačuvaj račun. Putem online formulara možeš sudjelovati jednom dnevno.

 

  • Slanjem SMS poruke sadržaja: VIROVITICA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica,poštanski broj i mjesto) na broj 60036 Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Ili

  • Prijavom na Internet stranici www.kaufland.hr/virovitica (potrebno je upisati broj računa, vrijeme računa, ime i prezime, adresu (ulica, poštanski broj i mjesto), e-mail adresu i broj mobitela).

 

Broj prijava na internetskoj stranici ograničen je na jednu prijavu dnevno po sudioniku. Originalne račune, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka provedbe programa vjernosti te predočiti pri podizanju poklon kartice.

 

Svaki sudionik može sudjelovati u programu vjernosti neograničen broj puta s različitim brojevima računa (uz ograničenje sudjelovanja putem internetske stranice navedeno u prethodno stavku). Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.


Članak 5. Pravo sudjelovanja u programu vjernosti
Pravo na sudjelovanje imaju sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

 

Članak 6. Pravo koje se ostvaruje sudjelovanjem
Svaki sudionik koji za vrijeme trajanja promocije u poslovnici Kaufland Virovitica (Sajmište 2) obavi kupnju od najmanje 100 kn te zbroj kupnji doesgne 1.000 kuna (vrijedi i za jednokratnu kupnju u iznosu od 1.000 kn i više), te iste prijavi putem SMS-a ili web-formulara, ostvaruje pravo na poklon-karticu u vrijednosti 100 kuna, s uključenim PDV-om.
 

Članak 7. Preuzimanje poklon-kartice

Svaki sudionik koji ostvari pravo na poklon-karticu u roku od nekoliko dana dobit će SMS poruku s kôdom. Kako bi preuzeo poklon-karticu, sudionik mora pokazati dobiveni kôd djelatniku info pulta u Kauflandu Virovitica. Kod preuzimanja sudionik mora predočiti osobnu dokument te se potpisati na dokument kojim potvrđuje da je poklon-karticu preuzeo.

 

Članak 8. Ostale odredbe

Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju programa vjernosti ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti.

 

Organizator zadržava pravo prekinuti program vjernosti prije roka određenog u ovim pravilima, kao i mijenjati odredbe ovih pravila o čemu će kupci biti obaviješteni putem Internet stranice www.kaufland.hr

 

Članak 9. Objava pravila

Pravila programa vjernosti  biti će objavljena na Internet stranici www.kaufland.hr

 

Članak 10. Korištenje osobnih podataka

Sudionici u programu vjernosti sudjelovanjem, odnosno slanjem SMS poruke ili ispunjavanjem Internet obrasca, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja ovog programa vjernosti.

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podatci sudionika u programu vjernosti obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.