Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Nagradni natječaj - Delimano

Uvjeti sudjelovanja u natječaju

1. Preduvjeti za sudjelovanje u natječaju

Za sudjelovanje u natječaju potreban je aktivni Facebook korisnički račun. Međutim, Facebook nije organizator natječaja. Organizator natječaja je Kaufland Hrvatska k. d. Pravo sudjelovanja u natječaju ima svaka fizička osoba koja je navršila 13 godina, ima Facebook profil, prebivalište u europskoj državi i koja prihvaća ove Uvjete sudjelovanja. Za sudjelovanje maloljetnika potreban je pristanak roditelja ili zakonskog zastupnika, koji se smatra danim prihvaćanjem Uvjeta sudjelovanja. Slanjem komentara ispod obavijesti o natječaju sudionik potvrđuje svoju suglasnost s Uvjetima sudjelovanja. Djelatnici tvrtki iz Kaufland grupacije, kao i članovi njihovih obitelji, mogu sudjelovati u natječaju.

2. Isključenje određenih osoba

U slučaju kršenja Uvjeta sudjelovanja od strane sudionika natječaja, Kaufland Hrvatska k. d. zadržava pravo isključiti sudionika iz natječaja.

3. Tijek i provedba natječaja

Natječaj traje pet (5) dan, od 14.11.2018. u 14:30 sati do 18.11.2018. u 23:59 sati. Za sudjelovanje u natječaju sudionik mora na Facebook stranici Kaufland Hrvatska, ispod posta s najavom natječaja, postaviti sliku vlastitog tostera, kuhala za vodu ili miksera uz opis radi čega treba novi.

4. Odluka o pobjednicima

Pobjednici natječaja određuju se na temelju kreativnosti odgovora i fotografije. Natjecatelj može osvojiti nagradu koju je opisao. Na primjer: ukoliko natjecatelj objavi fotografiju starog miksera, ulazi u izbor za osvajanje nagrade: samostojeći mikser Delimano Perla.

5. Sudjelovanje i osvajanje nagrada

Jedan natjecatelj može sudjelovati više puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu. Dodjeljuju se tri nagrade: samostojeći mikser Delimano Perla, grill toster Delimano Perla i kuhalo za vodu Delimano Perla. Objava pobjednika bit će na Facebook stranici Kaufland Hrvatska 19.11.2018. Dobitnicima će nagrade biti poslane na kućnu adresu.

6. Izmjene i dopune Uvjeta sudjelovanja / prestanak natječaja

Organizator zadržava pravo promjene Uvjeta sudjelovanja u bilo kojem trenutku, kao i pravo prekinuti natječaj djelomično ili u cijelosti ili djelomično razlogom, bez prethodne obavijesti. To osobito vrijedi ako postoje okolnosti koje mogu poremetiti ili spriječiti planirani tijek natječaja, kao što su pojave računalnih virusa u softveru i/ili kvar hardvera i/ili iz drugih tehničkih razloga, ako se ne radi o neznatnoj grešci. To vrijedi i u slučaju da je provedba natječaja onemogućena iz drugih zakonom utemeljenih razloga, kao i u slučaju manipulacije ili pokušaja manipulacije, koji utječu na administraciju, sigurnost, integritet i/ili redovito i pravilno ponašanje u natječaju. Ako do prekida natječaja došlo zbog djelovanja jednog od sudionika, organizator ima pravo zahtijevati od sudionika naknadu time prouzročene štete.

7. Ostalo

Ovi Uvjeti sudjelovanja, kao i cjelokupni pravni odnos između sudionika i Kaufland Hrvatska k. d. podliježe propisima Republike Hrvatske. Ako bilo koja odredba ovih Uvjeta jest ili postane nevažećom, pravovaljanost ostalih odredbi i uvjeta ostaje neizmijenjena.

8. Zaštita osobnih podataka

Kaufland Hrvatska k.d. nudi mogućnost sudjelovanja u natječaju na svojoj Facebook stranici. Informacije i osobni podaci koje sudionici šalju prikupljaju se, obrađuju i koriste isključivo za provedbu natječaja (određivanje pobjednika, obavijest o nagradi, slanje nagrade, utvrđivanje starosti). Osobni podaci ne prosljeđuju se drugim osobama. Nakon završetka natječaja i objave podataka o pobjednicima, prikupljeni osobni podaci sudionika bit će izbrisani.

Ovaj natječaj nije povezan s Facebookom i ni na koji način nije pod pokroviteljstvom, ili u organizaciji Facebooka. Primatelj osobnih podataka koje sudionik otkrije nije Facebook, već Kaufland Hrvatska k.d.


9. Pravni lijek

Odluke organizatora natječaja su konačne. Isključeno je pravo žalbe.