Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Pravila nagradnog natječaja

Pravila nagradnog natječaja "Delimano"

 

1. Preduvjeti za sudjelovanje u natječaju

Za sudjelovanje u natječaju potreban je aktivni Facebook korisnički račun. Međutim, Facebook nije organizator natječaja. Organizator natječaja je Kaufland Hrvatska k. d. Pravo sudjelovanja u natječaju ima svaka fizička osoba koja je navršila 13 godina, ima Facebook profil, prebivalište u europskoj državi i koja prihvaća ove Uvjete sudjelovanja. Za sudjelovanje maloljetnika potreban je pristanak roditelja ili zakonskog zastupnika, koji se smatra danim prihvaćanjem Uvjeta sudjelovanja. Slanjem komentara ispod obavijesti o natječaju sudionik potvrđuje svoju suglasnost s Uvjetima sudjelovanja. Djelatnici tvrtki iz Kaufland grupacije, kao i članovi njihovih obitelji, mogu sudjelovati u natječaju.

2. Isključenje određenih osoba

U slučaju kršenja Uvjeta sudjelovanja od strane sudionika natječaja, Kaufland Hrvatska k. d. zadržava pravo isključiti sudionika iz natječaja.

3. Tijek i provedba natječaja

Natječaj traje pet (5) dana, od 11.3.2019. u 16:00 sati do 15.3.2019. u 23:59 sati. Za sudjelovanje u natječaju, sudionici moraju na Facebook stranici Kaufland Hrvatska ispod objave o natječaju, u komentaru objaviti originalni recept za pripremu jela na tavi.

4. Odluka o pobjednicima

Nagradni fond čine: Delimano lonac, Delimano tava za pečenje i Delimano okrugla posuda.

Dobitnike nagrade određuje Priređivač, između svih sudionika koji su ostavili komentar ispod nagradne objave. Prvenstveni kriterij kod određivanja dobitnika biti će kreativna vrijednost komentara, a prema ocjeni Priređivača.

5. Sudjelovanje i osvajanje nagrada

Jedan natjecatelj može sudjelovati više puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu. Tri natjecatelja osvajaju po jednu od nagrada iz nagradnog fonda . Imena dobitnika Kaufland nagrada biti će objavljena na Kaufland web stranici , dana 18.3.2019. Dobitnicima će nagrade biti poslane na kućnu adresu od strane Studio Moderne d.o.o.

6. Izmjene i dopune Uvjeta sudjelovanja / prestanak natječaja

Organizator zadržava pravo promjene Uvjeta sudjelovanja u bilo kojem trenutku, kao i pravo prekinuti natječaj djelomično ili u cijelosti ili djelomično razlogom, bez prethodne obavijesti. To osobito vrijedi ako postoje okolnosti koje mogu poremetiti ili spriječiti planirani tijek natječaja, kao što su pojave računalnih virusa u softveru i/ili kvar hardvera i/ili iz drugih tehničkih razloga, ako se ne radi o neznatnoj grešci. To vrijedi i u slučaju da je provedba natječaja onemogućena iz drugih zakonom utemeljenih razloga, kao i u slučaju manipulacije ili pokušaja manipulacije, koji utječu na administraciju, sigurnost, integritet i/ili redovito i pravilno ponašanje u natječaju. Ako do prekida natječaja došlo zbog djelovanja jednog od sudionika, organizator ima pravo zahtijevati od sudionika naknadu time prouzročene štete.

7. Ostalo

Ovi Uvjeti sudjelovanja, kao i cjelokupni pravni odnos između sudionika i Kaufland Hrvatska k. d. podliježe propisima Republike Hrvatske. Ako bilo koja odredba ovih Uvjeta jest ili postane nevažećom, pravovaljanost ostalih odredbi i uvjeta ostaje neizmijenjena.

8. Zaštita osobnih podataka

Kaufland Hrvatska k.d. nudi mogućnost sudjelovanja u natječaju na svojoj Facebook stranici. Informacije i osobni podaci koje sudionici šalju prikupljaju se, obrađuju i koriste isključivo za provedbu natječaja (određivanje pobjednika, obavijest o nagradi, slanje nagrade, utvrđivanje starosti). Osobni podaci se ne prosljeđuju drugim osobama, osim Studio Moderna d.o.o. radi slanja poklon paketa. Nakon završetka natječaja i objave podataka o pobjednicima, prikupljeni osobni podaci sudionika bit će izbrisani.

Ovaj natječaj nije povezan s Facebookom i ni na koji način nije pod pokroviteljstvom, ili u organizaciji Facebooka. Primatelj osobnih podataka koje sudionik otkrije nije Facebook, već Kaufland Hrvatska k.d.

9. Pravni lijek

Odluke organizatora natječaja su konačne. Isključeno je pravo žalbe.