Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

UVJETI SUDJELOVANJA U NATJEČAJU „Gdje se dobro kuha…“

1. Preduvjeti za sudjelovanje u natječaju

Za sudjelovanje u natječaju potreban je aktivni Facebook korisnički račun. Međutim, Facebook nije organizator natječaja. Organizator natječaja je Kaufland Hrvatska k.d. Pravo sudjelovanja u natječaju ima svaka fizička osoba koja je navršila 18 godina, ima Facebook profil, prebivalište u Republici Hrvatskoj i koja prihvaća ove Uvjete sudjelovanja. Slanjem komentara ispod objave o natječaju sudionik potvrđuje svoju suglasnost s Uvjetima sudjelovanja. Djelatnici tvrtki iz Kaufland grupacije, kao i članovi njihovih obitelji, isključeni su iz sudjelovanja u natječaju.

 

2. Isključenje određenih osoba

U slučaju kršenja Uvjeta sudjelovanja od strane sudionika natječaja, Kaufland Hrvatska k.d. zadržava pravo isključiti sudionika iz natječaja.

 

3. Tijek i provedba natječaja

Natječaj traje sedam (7) dana, od 30.11.2017. do 6.12.2017. U navedenom periodu potencijalni sudionici pozivaju se da kreiraju originalni recept prema uputama navedenim u objavi o natječaju te da ga navedu u svom komentaru ispod objave o natječaju. Recepti za koje se utvrdi da nisu originalni neće ući u izbor za pobjednika.

Biraju se tri pobjednika. Prvi pobjednik ostvaruje pravo sudjelovanja u live kuharskom događaju koji se priređuje u poslovnici Kauflanda na adresi: Antuna Šoljana 3, 10000 Zagreb. Na kuharskom događaju pobjednik savjetuje kuhara koji priprema jelo prema njegovom receptu. Luka Nižetić priprema jelo koje sadrži dva istaknuta sastojka iz recepta pobjednika. Na osnovi ocjena kupaca koji će kušati pripremljena jela odlučuje se o pobjedniku. U slučaju da pobijedi pobjednik iz prve faze natjecanja, dodatno se nagrađuje poklon-bonom u vrijednosti 1.000,00 kn za kupnju u Kauflandu.

 

4. Odluka o pobjednicima

Pobjednici natječaja određuju se na osnovi kreativnosti recepta / odgovora. Biraju se tri pobjednika. Pobjednike bira žiri koji čine: Luka Nižetić i tri djelatnika Kauflanda Hrvatska k.d. Jelo prvog pobjednika koje se priprema na kuharskom događaju, kao i jelo Luke Nižetića, ocjenjuju kupci u poslovnici. Pobjeđuje jelo koje prvo sakupi 5 glasova nasumce odabranih kupaca.

 

5. Sudjelovanje i osvajanje nagrada

Jedan natjecatelj može sudjelovati više puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu. Nagrada za prva tri pobjednika je poklon-bon za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 1.000,00 kn. Prvi pobjednik ima mogućnost osvojiti i dodatnu nagradu: poklon-bon za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 1.000,00 kn, i to na način opisan pod točkom 3. ovih Uvjeta.

Imena pobjednika bit će objavljena na Kauflandovoj Facebook sranici. Nagrade će biti dostavljene pobjednicima poštanskim putem.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Kauflanda k.d. prema dobitniku nagrade. Ukoliko se dobitnik ne odazove na objavu u roku od 24 sata od odabira pobjednika, ista će biti uručena prvom sljedećem odabranom sudioniku.

 

6. Izmjene i dopune Uvjeta sudjelovanja / prestanak natječaja

Organizator zadržava pravo promjene Uvjeta sudjelovanja u bilo kojem trenutku, kao i pravo prekinuti natječaj djelomično ili u cijelosti ili djelomično razlogom, bez prethodne obavijesti. To osobito vrijedi ako postoje okolnosti koje mogu poremetiti ili spriječiti planirani tijek natječaja, kao što su pojave računalnih virusa u softveru i/ili kvar hardvera i/ili iz drugih tehničkih razloga, ako se ne radi o neznatnoj grešci. To vrijedi i u slučaju da je provedba natječaja onemogućena iz drugih zakonom utemeljenih razloga, kao i u slučaju manipulacije ili pokušaja manipulacije, koji utječu na administraciju, sigurnost, integritet i/ili redovito i pravilno ponašanje u natječaju. Ako je do prekida natječaja došlo zbog djelovanja jednog od sudionika, organizator ima pravo zahtijevati od sudionika naknadu time prouzročene štete.

 

7. Ostalo

Ovi Uvjeti sudjelovanja, kao i cjelokupni pravni odnos između sudionika i Kaufland Hrvatska k.d. podliježe propisima Republike Hrvatske. Ako bilo koja odredba ovih Uvjeta jest ili postane nevažećom, pravovaljanost ostalih odredbi i uvjeta ostaje neizmijenjena.

 

8. Zaštita osobnih podataka

Kaufland Hrvatska k.d. nudi mogućnost sudjelovanja u natječaju na našoj Facebook stranici. Informacije i osobni podaci koje sudionici šalju prikupljaju se, obrađuju i koriste isključivo za provedbu natječaja (određivanje pobjednika, obavijest o nagradi, slanje nagrade, utvrđivanje starosti). Osobni podaci ne proslijeđuju se drugim osobama. Nakon završetka natječaja i objave podataka o pobjednicima, prikupljeni osobni podaci sudionika bit će izbrisani.

Ovaj natječaj nije povezan s Facebookom i ni na koji način nije pod pokroviteljstvom ili u organizaciji Facebooka. Primatelj osobnih podataka koje sudionik otkrije nije Facebook već Kaufland Hrvatska k.d.

 

9. Pravni lijek

Odluke organizatora natječaja su konačne. Isključeno je pravo žalbe.