Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kuhaj i štedi... s našom ekipom!

Kada naš chef Pero kuha, miriše cijela kuhinja - ili kako bi on rekao, "kužina". Isprobaj i ti neodoljiva jela chefa Pere, obavi šoping i uštedi uz savjete vrsnog stručnjaka, Tonija Miluna!

Kuhaj s Perom

Svi koji su ikada probali jelo iz lonca chefa Pere Savanovića, reći će samo jednu stvar - mljac.
 

Da sve mora biti "ko po špagi" znaju svi koji se nađu u njegovoj "kužini", ali i svi oni koji su imali prilike kušati jelo našeg chefa. Splićanin Pero Savanović kulinarski je virtuoz svjetskoga glasa koji svako svoje jelo pripravlja s puno začina, pažnje i ljubavi.

Kao naš ambasasdor, chef Pero skuhat će nam mnogo gastronomskih delicija koje ćeš moći pronaći na stranicama našeg kataloga uz kakvu slasnu ponudu, na webu u rubrici recepata, na našem You tube kanalu,  ali i  - nadajmo se - u tvojem tanjuru!

Prati nas i uživaj u kulinarskim majstorijama chefa Pere Savanovića!

Video recept

Tijesto za pizzu s nadjevom

Chef Pero donosi ti savršeni recept za najmekše tijesto za pizzu. Pogledaj njegove savjete za odabir najboljih pizza sastojaka!

Video recept

Šunka u kruhu

Simpatični Chef Pero pripremio ti je za ovaj Uskrs sočnu i tradicionalnu šunku u kruhu. Pogledaj njegove savjete i začini svoj uskrsni stol ukusnim delicijama!

Video recept

Janjetina

Saznaj kako Chef Pero priprema tradicionalnu uskrsnu janjetinu za prste polizati. Pogledaj njegove savjete i začini svoj uskrsni stol ukusnim delicijama!


Štedi s Milunom

Plati manje - kupi više: matematičar Toni Milun i Kaufland pomažu ti da odabereš najisplativija pakiranja omiljenih proizvoda
 

Omiljeni profesor matematike Toni Milun oduvijek je volio praktičnu primjenu matematike, a upravljanje osobnim financijama kreće od pametne kupnje!

Kako bi pomogao kupcima u što isplativijem punjenju košare, ovaj poznati financijski znalac izračunat će koje proizvode je najpovoljnije kupiti i u kojim ambalažama - na taj način pomoći će ti da uštediš pri svakoj kupnji!

Štedi s Milunom

Kupuj u pola cijene

Mene je lako razmaziti niskim cijenama. Već sam navikao na redovita tjedna sniženja, ali nova tematska akcija prepolovila je cijene više od 100 artikala! Kao matematičar volim jednostavne formule, a s ovom računicom ne možeš pogriješiti! 

Ako si do sada u Kauflandu u prosjeku ostavljao 400 ili 500 kuna u tjednoj nabavci, sada to podijeli s dva i dobit ćeš ogromnu uštedu! Sniženi su ponovno proizvodi iz različitih asortimana pa ćeš gotovo za svaki proizvod koji ti je potreban pronaći odgovarajuću i u pola cijene sniženu zamjenu! Jednostavno, za ovakve uštede na računu, trebaš biti spreman isprobati nešto novo ili ćeš lojalnost starim navikama i okusima ipak platiti nešto više.

Ja recimo obožavam isprobavati egzotična jela. Zato ću kupiti kinesku mješavinu koja je snižena s 19.99 na 9.99 kn. Uz to obavezno ide umak od soje koji je izuzetno povoljan, samo 2.99 kn!

Za desert, umjesto čokolade danas uzimam čokoladni donut po 1.99 kn. A kada je već u pola cijene, može onda i još jedan bijeli sa šarenim posipom. Time je zaokružen unos slatkiša za danas.

Sada valja uspostaviti ravnotežu i pronaći nešto zdravije: recimo kruh bez kvasca, smrznuti špinat i vege vrhnje kao zdravija i manje masna opcija za ukusan ručak. To zajedno mogu kupiti za samo 17.37 kn!

Ako još uvijek nemaš Kaufland karticu, skini aplikaciju na svoj mobitel i s njom štedi još više.

Štedi s Milunom

Kaufland Card pogodnosti!

  • Štedi s Milunom uz pogodnosti Kaufland kartice. Skini aplikaciju i registriraj se! 
  • Kaufland karticu možeš naručiti i u fizičkom obliku, a mogu je koristiti i tvoji ukućani.
  • Plavom bojom označeni su popusti koje dobiješ samo ako koristimo Kaufland Card. Ima ih 30-ak. I mijenjaju se svaki tjedan.

  • Popuste na karticu možeš ostvariti i na proizvode koji su već na akciji
  • Nemoj propustiti priliku da uštediš novac. Skeniraj karticu kod svake kupnje!

Štedi s Milunom

Zašto kupovati XXL pakiranja?

  • Štednjom s Milunom u Kauflandu osiguravaš dvostruku uštedu - vremena i novca. Dovoljna je jedna kupovina za dva ručka i pritom su oba povoljnija!
  • Proizvodi u manjim pakiranjima, unatoč akcijskim cijenama, skuplji su zbog pojedinačnih ambalaža. U XXL varijanti plaćaš proizvod, a ne ambalažu
  • Kupnjom većeg pakiranja osiguravaš dostatno trajanje omiljenog proizvoda kojeg ćeš ponovno moći kupiti kad bude po povoljnijoj cijeni  
  • Razmišljaj ekološki - kupovinom veće ambalaže umjesto više manjih pakiranja  smanjuješ količinu otpada i brineš za naš planet
  • Toni Milun će ti pokazati kako prepoznati ispravno navedenu regularnu i akcijsku cijenu te je staviti u kontekst količine proizvoda, a za neke će proizvode dati gotove izračune kako bi kupcima uštedio vrijeme i novac. 

Štedi s Milunom

Zdrave navike za isplativu kupnju

Kod mene doma u veliki shopping se ide kad se stigne. Nekad je to vikend, nekad jutro usred radnog tjedna.

Obavezno napravim popis onoga što želim kupiti i gotovo nikada ne

odlazim bez popisa u trgovinu. To mi se pokazalo kao odličan  način da prestanem doma gomilati nepotrebnu robu. Povremeno mi se prije znalo dogoditi da kupim neki proizvod kojeg je trebalo potrošiti u sljedeća dva dana, a ta dva dana me uopće nije bilo doma. U tom slučaju moj šoping ne bi bio pametan, no otkako radim popis zaista vidim da uspješnije štedim.

Druga stvar je što volim kupovati na akciji - matematika  je tu vrlo jednostavna. Ako kupim proizvode koji su u prosjeku 30 posto povoljniji drugim riječima to znači da sam uštedio 30 posto novca. Ponavljam u prosjeku - čisto da računica bude  jednostavna. E onda za te novce rado kupim nešto po svom guštu - čokoladu, razne delicije od sira…

Na sir sam posebno slab. Kod mene doma uvijek mora biti sira. Mogu ga pojesti tonu: namazati na kruh ili pojesti svoj omiljeni cheesecake. Uzmimo primjer sira Philadelphia čija cijena iznosi 15,99. Treba mi veća količina pa bih kupio pet komada - ukupna masa 875 grama, a cijena 79,95 kn. Ali mogu  proći puno bolje ako se odlučim za XXL pakiranje od 300 grama koje košta 17,99 kn. Ako kupim tri komada dobio sam više za manje. Veća masa - 900 grama, a ukupno ih plaćam manje - samo 53,97 kuna. Štedim više od 25 kuna. dodao bih ovome da je uvijek dobro provjeriti cijenu proizvoda po kilogramu ili litri tako da vidite kolika je zapravo ušteda.

Pratite akcijske ponude i istražite ponudu na tržištu - pametnim odabirom možete zaista puno uštedjeti.

Želim i vama isplativu kupovinu uz zdrave navike koje se, naravno, mogu još nadograđivati.