Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Pravila programa vjernosti

Obavijest sudionicima Programa vjernosti:

Poštovani sudionici

Dana 10.08.2018.g. Pravila programa vjernosti izmijenjena su u odredbi članka 2. istih, na način da je trajanje programa sada produljeno, zaključno do dana 15.09.2018.g. u 23:59 sati. U svemu ostalom, Pravila ostaju neizmijenjena.

 

PRAVILA PROGRAMA VJERNOSTI "U Kauflandu plati, 100 kuna ti se vrati“

Članak 1. Priređivač

Priređivač programa vjernosti je Kaufland Hrvatska k.d., Donje Svetice 14, 10000 Zagreb, OIB 47432874968.

 

Članak 2. Trajanje programa vjernosti

Program vjernosti traje od 14. lipnja 2018. do 15. kolovoza 2018. i provodi se u poslovnicama:

 • Kaufland Bjelovar (Vlahe Paljetka 4, 43000 Bjelovar)
 • Kaufland Čakovec (Obrtnička ulica 1, 40000 Čakovec)
 • Kaufland Nova Gradiška (Maksimilijana Benkovića 34, 35400 Nova Gradiška)
 • Kaufland Rijeka (Zametska 44, 51000 Rijeka)
 • Kaufland Umag (Novigradska ulica 22, 52470 Umag)
 • Kaufland Velika Gorica (Ljudevita Posavskog 51, 10410 Velika Gorica)
 • Kaufland Virovitica (Sajmište 2, 33000 Virovitica)
 • Kaufland Vukovar (Priljevo 209, 32000 Vukovar)

 

Članak 3. Svrha programa vjernosti

Program vjernosti se priređuje u cilju promidžbe Priređivača i unapređenja prodaje.

 

Članak 4. Način sudjelovanja u programu vjernosti

U programu vjernosti mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja promocije u poslovnicama navedenim u Članku 2. ovih Pravila izvrše kupnju u iznosu od najmanje 100 kuna po pojedinačnoj kupnji. Broj računa je potrebno prijaviti slanjem SMS-a ili prijavom na Internet stranici kaufland.hr (potrebno je odabrati poslovnicu u kojoj je kupnja ostvarena). Isti broj računa može se prijaviti samo jednom. Kada zbroj kupnji dosegne iznos od 1.000 kuna, kupac ostvaruje pravo na poklon-karticu u vrijednosti od 100 kuna.

Svaki broj računa potrebno je prijaviti s istog broja mobitela, na jedan od slijedećih načina:

 • Slanjem SMS poruke s ključnom riječi*, brojem računa i svojim podacima (ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60045. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

  * ključna riječ je naziv grada bez razmaka i slova ČĆĐŠŽ: BJELOVAR, CAKOVEC, NOVAGRADISKA, RIJEKA, UMAG, VELIKAGORICA, VIROVITICA ili VUKOVAR

  Ili
 • Prijavom na Internet stranici www.kaufland.hr (potrebno je odabrati svoju poslovnicu i upisati broj računa, vrijeme računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, e-mail adresu i broj mobitela).

Broj prijava na internetskoj stranici ograničen je na jednu prijavu dnevno po sudioniku. Dozvoljeno je prijavljivati samo vlastite račune. Originalne račune, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja programa vjernosti te predočiti pri podizanju poklon-kartice.

Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

 

Članak 5. Pravo sudjelovanja u programu vjernosti

Pravo na sudjelovanje imaju sve punoljetne fizičke osobe.

 

Članak 6. Pravo koje se ostvaruje sudjelovanjem

Svaki sudionik čiji zbroj kupnji (po računima od najmanje 100 kuna po pojedinačnoj kupnji) dosegne iznos od 1.000 kuna za vrijeme trajanja promocije u poslovnicama Kauflanda navedenim u Članku 2. te koji brojeve računa na ispravan način prijavi putem SMS-a ili web-formulara, ostvaruje pravo na poklon-karticu u vrijednosti 100 kuna, s uključenim PDV-om.

Jedan sudionik u programu vjernosti može ostvariti pravo na najviše pet poklon-kartica. S jednim brojem mobitela može se ostvariti pravo na najviše pet poklon-kartica, bez obzira na to jesu li navedeni osobni podaci jedne ili više različitih osoba.

 

Članak 7. Preuzimanje poklon-kartice

Svaki sudionik koji ostvari pravo na poklon-karticu u roku od sedam dana dobit će SMS poruku s kôdom. Kako bi preuzeo poklon-karticu, sudionik mora pokazati dobiveni kôd djelatniku info pulta u Kauflandu u kojem je napravio kupnje. Kod preuzimanja sudionik mora predočiti osobnu iskaznicu te se potpisati na dokument kojim potvrđuje da je poklon-karticu preuzeo.

 

Članak 8. Ostale odredbe

Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač ne odgovara za eventualne tehničke probleme koje sudionik može imati prilikom prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju programa vjernosti ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti.

Priređivač ima pravo sudioniku uskratiti pravo na poklon-karticu, ako postoji osnovana sumnja da je sudionik prijavio račune za kupnje koje nije ostvario ili da nije sudjelovao u programu vjernosti u skladu s ovim pravilima.

Organizator zadržava pravo prekinuti program vjernosti prije roka određenog u ovim pravilima, kao i mijenjati odredbe ovih pravila o čemu će kupci biti obaviješteni putem Internet stranice www.kaufland.hr.

 

Članak 9. Objava pravila

Pravila programa vjernosti biti će objavljena na Internet stranici www.kaufland.hr.

 

Članak 10. Korištenje osobnih podataka

Sudionici u programu vjernosti sudjelovanjem, odnosno slanjem SMS poruke ili ispunjavanjem Internet obrasca, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja ovog programa vjernosti.

U svrhu provedbe programa vjernosti obrađuju se sljedeći podaci: ime i prezime, adresa, broj mobitela, e-mail adresa i u slučaju preuzimanja poklon-kartice broj osobne iskaznice.

Osobni podaci mogu biti podijeljeni s tvrtkama koje kao podugovarači Priređivača sudjeluju u provođenju program vjernosti. Osobni podaci će se čuvati najviše šest mjeseci nakon nakon završetka programa vjernosti te će nakon toga biti izbrisani.

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u programu vjernosti obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

 

Članak 10. Tumačenje pravila

Rok za podnošenje upita i reklamacija je 30 dana nakon završetka programa vjernosti. Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz nagradnu igru odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.