Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Back to school uz Mastercard i Kaufland može biti cool!

Kod nas je i kolovoz mjesec darivanja! Kaufland i Mastercard® pripremili su super cool 24 dnevne nagrade - od laptopa do glavne nagrade, a to je godišnja kupnja u vrijednosti od 30.000 kn. :)

Za dnevne nagrade, u razdoblju od 13.8 do 5.9. svaki dan otvaraj prozorčiće i ispuni svoje podatke!

Mogućnost osvajanja glavne nagrade imaju svi računi plaćeni Mastercard ili Maestro karticom iznad 100 kn. Sudjelovati možeš na dva načina:

  1. kupuj i plati kod nas jedan ili više računa u vrijednosti od minimalno 100 kn s Mastercard ili Maestro karticom, pošalji SMS sadržaja: KAUFLAND, broj računa, ime i prezime, adresu na broj 60221 (2,40 kn/SMS). 
  2. ili ispuni obrazac s traženim podatcima na www.kaufland.hr jer ovaj put nagrađujemo 5 sretnika s našom poklon karticom u vrijednosti od 30.000 kn

Odbrojavamo dane do najcool nagradne igre koja je prepuna sjajnih nagrada, a jedna od njih sigurno čeka i tebe!

Želiš na vrijeme saznati što se krije iza prozorčića? Prijavi se i primaj obavijesti o dnevnim nagradama u našem Back to School kalendaru od 13. kolovoza do 5. rujna.

Naravno, možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku.

Pošalji nam svoje podatke:

Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Ispunjavanjem ovog formulara dajete svoj pristanak društvu KAUFLAND HRVATSKA k.d. da sve Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu može obrađivati u interne svrhe.

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".