Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Pravila nagradnog natječaja "Back to school može biti cool"

Na temelju članka 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) Kaufland Hrvatska k.d., Donje svetice 14, 10000 Zagreb, OIB 47432874968, donosi sljedeća pravila:

Članak 1. Priređivač

Priređivač nagradne igre je Kaufland Hrvatska k. d., Donje svetice 14, 10000 Zagreb, OIB 47432874968.

Članak 2. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra se provodi od 13. kolovoza 2020. do 5. rujna 2020. na internetskoj stranici www.kaufland.hr.

Članak 3. Svrha nagradne igre

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe Priređivača i unapređenja prodaje.

Članak 4. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. 

Članak 5. Nagradni fond

Nagradni fond sastoji se od:

•       3x Mobitel Smartphone Huawei P30 Pro 6GB 128GB dual SIM – plavi u jediničnoj vrijednosti od 3.868,06 kn s PDV-om .

•       3x Mobitel Smartphone Apple iPhone 11 Pro 64GB - space grey (MWC22) u jediničnoj vrijednosti 7.067,26 kn s PDV-om.

•       3x Mobitel Smartphone Samsung Galaxy S20 Ultra 5G G988B 12GB 128GB dual SIM – svemirsko crni u jediničnoj vrijednosti od 7.811,26 kn s PDV-om.

•       2x Sportski smart sat SUUNTO 9 bijeli (sa senzorom za otkucaje srca na zapešću u  jediničnoj vrijednosti od  2.735,24kn s PDV-om.

•       2x Električni bicikl Xplorer Silver Line 28 incha u jediničnoj vrijednosti od 7.199,28 kn s PDV-om.

•       3x Televizor LG OLED 55B9SLA UHD 4K SMART TV (T2 HEVC/S2)  u jediničnoj vrijednosti od 8.639,28 kn s PDV-om.

•       3x Laptop OMEN 15-dh0013nm 7RY31EA Gaming (15.6 FHD IPS i7-9750H do 4.5GHz 16GB 512GB SSD RTX2060 6GB DOS) u jediničnoj vrijednosti od 9.499,24 kn s PDV-om.

•       3x Električni romobil Ninebot KickScooter ES2 Segway u jediničnoj vrijednosti od 2.603,26 kn s PDV-om.

•       2x Tablet APPLE iPad 7 10.2 Wi-Fi 32GB Gold (MW762)u jediničnoj vrijednosti od 2.454,46 kn s PDV-om.

•       Glavna nagrada: 5x godišnja kupnja u Kauflandu (12 mjesečnih poklon-kartica u vrijednosti 2.500,00 kn) u ukupnoj vrijednosti od 30.000,00 kn s PDV-om.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 329.853,73 kuna.

Članak 6. Način sudjelovanja u nagradnoj igri

Na internetskoj stranici priređivača bit će objavljena interaktivna nagradna igra s 24 polja, koja će se moći otvarati po datumima (svaki dan jedno polje u razdoblju od 13. kolovoza do 5. rujna 2020.). Svako polje sadržavat će informaciju o dnevnoj nagradi (jedna dnevna nagrada).
U razdoblju od  13. kolovoza do 5. rujna 2020. sudionici mogu sudjelovati od 0.00 do 24.00 sata popunjavanjem prijavnog obrasca i prihvaćanjem uvjeta sudjelovanja.

Jedan sudionik smije u dnevnoj nagradnoj igri sudjelovati samo jednom. Sudionik koji u dnevnoj nagradnoj igri sudjeluje više od jednom isključen je iz izvlačenja za tu dnevnu nagradu. Svaki sudionik ima pravo u dnevnoj nagradnoj igri sudjelovati 24 puta (jednom dnevno). Svaki sudionik mora ostaviti svoje osobne podatke ime, prezime, adresu stanovanja i e-mail.

Osim dnevnih nagrada, kupci imaju mogućnost sudjelovanja u izvlačenju za glavne nagrade – 5x godišnja kupnja u Kauflandu (12 mjesečnih poklon kartica vrijednosti 2.500,00 kuna) u ukupnoj vrijednosti 150.000,00 kuna s PDV-om. Uvjet za sudjelovanje u izvlačenju za glavnu nagradu je kupnja u Kauflandu za trajanja nagradne igre u minimalnom iznosu od 100,00 kuna koja je plaćena (djelomično ili u cijelosti) Mastercard ili Maestro karticomZa sudjelovanje je potrebno broj računa prijaviti na jedan od načina:

-      Poslati SMS sadržaja: KAUFLAND, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)

ili

-      Ispuniti obrazac na internetskoj stranici www.kaufland.hr i upisati broj računa i osobne podatke (ime i prezime, adresa, broj mobitela). 

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Članak 7. Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika obavljat će se jednom dnevno u razdoblju od 14. kolovoza do 6. rujna 2020. u sjedištu Priređivača uz nazočnost tročlane interne komisije. Dobitnici će biti izvučeni prvi sljedeći radni dan putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava. Završno izvlačenje za glavnu nagradu održat će se 7. rujna 2020.

Ime, prezime i mjesto stanovanja dobitnika bit će objavljeni na internetskoj stranici www.kaufland.hr  prvi sljedeći radni dan nakon izvlačenja .

Članak 8. Preuzimanje nagrada

Nagrada se ne može zamijeniti za novac ni prenositi na drugu osobu. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku. Dobitnici će, pored objave na web stranici sukladno odredbi članka 7., o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnik može preuzeti nagradu uz predočenje identifikacijske isprave, i to najkasnije u roku od 30 dana po završetku nagradne igre.

Ako dobitnik ne podigne nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu, može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke: ime i prezime, adresu, sliku i slično Priređivač može koristiti u promocijske svrhe bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. Nakon završetka nagradne igre, svi podatci bit će obrisani.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika. S nagradama koje ne budu realizirane postupit će se u skladu sa Zakonom o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnikom o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10).

Članak 9. Ostale odredbe

Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju nagradne igre ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni na internetskoj stranici www.kaufland.hr. Priređivač u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu.

Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz nagradnu igru odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Članak 10. Objava pravila

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena na internetskoj stranici www.kaufland.hr prije početka nagradne igre.

Članak 11. Korištenje osobnih podataka

Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem odnosno ispunjavanjem obrasca očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja daju privolu Priređivaču za prikupljanje i obradu navedenih osobnih podataka u svrhu provođenja nagradne igre. Pored navedenog, sudionici u nagradnoj igri ispunjavanjem obrasca daju privolu Priređivaču za kontaktiranje putem dostavljene e-mail adrese s ponudom za registraciju na newsletter uslugu Kauflanda, međutim bez posebno dane privole sudionika za registraciju na newsletter uslugu, ona neće biti aktivirana te će se e-mail adresa brisati po završetku nagradne igre, zajedno s ostalim podacima. U slučaju davanja privole sudionika za registraciju na newsletter uslugu, privola se u svakom trenutku može povući.

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

Članak 12. Rješavanje pritužbi i valjanost pravila

Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. U slučaju osnovanih pritužbi Priređivač se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno i ostale sudionike.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.