Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Pravila nagradne kupnje Zgrabi sve što možeš

Pravila nagradne kupnje "Zgrabi sve što možeš"

 

Članak 1.

Općenita pravila nagradne igre „Adventski kalendar“ vrijede i za ovu nagradnu kupnju. Mehanika i pravila nagradnog natječaja i ostali detalji bit će opisani u ovom članku.

 

Članak 2.

Kućica u adventskom kalendaru na datum 6.12.2018. sretnom dobitniku/ci donosi posebnu Kauflandovu nagradu – Gratis kupovinu u vremenskom periodu od 5 minuta (u daljnjem tekstu Gratis kupovina). Izvlačenje dobitnika održat će se 7.12.2018.

 

Članak 3.

Gratis kupovina bit će realizirana 11.12.2018. u 22:00 sata u Kauflandu Središće u Zagrebu. Ako dobitnik/ca nije iz Zagreba, bit će mu/joj plaćen put i smještaj na dan realizacije Gratis kupovine.

 

Članak 4.

Zadatak je dobitnika/ce u zadanom roku od 5 minuta uzeti iz dućana sve što poželi. Svi proizvodi koje unutar zadanog vremena donese do blagajne (u kolicima ili ih ostavi na pultu blagajne), su proizvodi koje je osvojio. Dobitnik/ca može ustupiti pravo sudjelovanja u kupnji užem članu obitelji ili osobe kojima je supružnik, partner ili srodnik do četvrtog stupnja. Natjecatelj/ica koji pristupa Gratis kupnji 11.12.2018. sudjeluje na dan kupovine sam/a i ne može imati pomoć od strane bilo koje druge osobe.

 

Članak 5.

Gratis kupovina počinje kod blagajne gdje Dobitnik/ca preuzima kolica i na zadani znak Voditeljica Gratis kupovine počinje kupovina. Istovremeno, kreće i odbrojavanje zadanih 5 minuta koliko traje Gratis kupovina. Dobitnik/ca s kolicima prolazi kroz dućan brzinom kojom želi i stavlja stvari/proizvode u kolica. Jedna blagajna bit će rezervirana samo za ovu svrhu gdje će dobitnik/ca moći u trku gurnuti kolica prema cilju (blagajni). Kod rezervirane blagajne će ga čekati djelatnik Kauflanda (radi sigurnosti i kontrole) te nova kolica koja će moći uzeti ukoliko još nije isteklo zadano vrijeme.

 

Članak 6.

Dobitnik/ca pristaje da se cijela Gratis kupovina snimi putem Facebook live videa i uživo emitira na društvenoj mreži Facebook. Dobitnik/ca pristaje da se cijela Gratis kupovina snimi i koristi u promotivne svrhe. U tu svrhu Dobitnik/ca će na sebi imati GoPro kameru, a prije, za vrijeme i nakon Gratis kupovine, dodatno će ga/ju snimati više snimatelja. Dobitnik/ca će za potrebe snimanja dati kratku izjavu u kojoj će opisati svoje iskustvo.

 

Članak 7.

Tijekom trajanja Gratis kupovine Voditeljica ovog događaja dodatno naglašava preostalo vrijeme. Na blagajni se nalazi ekran sa štopericom na kojoj Dobitnik/ca u svakom trenutku može provjeriti vrijeme preostalo do kraja Gratis kupovine. Nakon isteka Gratis kupovine u trajanju od 5 minuta, Kaufland će napraviti obračun putem kojeg će izračunati vrijednost nagrade.

 

Članak 8.

Za vrijeme trajanja prijenosa uživo na Kauflandovoj Facebook stranici, pratitelji mogu sudjelovati u nagradnom natječaju te pogađati kolika će biti ukupna vrijednost proizvoda koje dobitnik uspije skupiti u zadanom vremenskom roku od 5 minuta. Svoje odgovore pratitelji upisuju u komentare ispod prijenosa uživo na Kauflandovoj Facebook stranici. Dobitnik nagradnog natječaja je onaj koji bude najbliži točnoj vrijednosti sakupljenih proizvoda te osvaja nagradu: poklon-kartica za kupnju u Kauflandu u vrijednosti od 500 kn. Objava dobitnika bit će na Kauflandovoj Facebook stranici prvi radni dan nakon prijenosa uživo.

 

Članak 9.

Vrijednost nagrade nije moguće unaprijed definirati. Svi proizvodi koje je Dobitnik/ca donio do blagajne na gore utvrđeni način, tijekom Gratis kupovine, unutar zadanog vremena od 5 minuta, predstavljaju nagradu koja sa zaključenjem obračuna postaje isključivo vlasništvo Dobitnika/ce. Nagradu nije moguće zamijeniti za novac.

 

Članak 10.

Priređivač pridržava pravo zahtijevati naknadu sve pretrpljene materijalne štete, sukladno općim propisima obveznog prava, a ukoliko je ista posljedica namjernog ponašanja dobitnika ili ponašanja s grubom nepažnjom prema stvarima u vlasništvu Priređivača.

 

Članak 11.

Sudjelovanje u akciji "Zgrabi sve što možeš"  je na vlastitu odgovornost dobitnika. Priređivač nije odgovoran za bilo koju štetu koja bi mogla nastati na strani dobitnika ili od njega ovlaštene osobe, a uslijed njihovog sudjelovanja u nagradnoj kupnji/Gratis kupovini.