Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Biraj povoljno i osvoji super nagrade!

Jer nastavak je često bolji od originala…

 

Sve dobre stvari dolaze u nastavcima. Kum II, Terminator II – Biraj povoljno II.

Nakon što smo te u prvom dijelu upoznali kako doista izgleda birati povoljno, pripremili smo za tebe nastavak super popusta.

U glavnim ulogama našli su se već dobro poznati glumci, što jamči nastavak uzbudljive kupnje u našim trgovinama.

Uskoro, otvaramo i 40 – u trgovinu u režiji Kauflanda, na adresi Barutanski jarak 54 u Zagrebu. Tim povodom, odlučili smo ti pokloniti Kauflandove filmske nagrade, u ukupnoj vrijednosti od 400 tisuća kuna!

Svakog tjedna u razdoblju od 3. do 30. rujna pronađi naslov filmskog hita skriven na stranicama kataloga.

Točan odgovor zajedno s brojem računa prijavi i budi među 100 sretnika koji će svaki tjedan osvojiti 1.000 kuna na Kauflandovoj poklon kartici!

 

Sretno!

Nagradna igra završava

Obrazac za prijavu

Adresa

Prihvaćam pravila nagradne igre i dajem suglasnost za pod točkom 11 predstavljenu obradu mojih osobnih podataka.

Propisi koji reguliraju zaštitu osobnih podataka će se poštovati. Pored pravila nagradne igre, dodatno se primjenjuju i opća načela zaštite osobnih podataka.

*U sklopu ove nagradne igre KAUFLAND HRVATSKA k.d. dobitnicima poklon-kartica daruje trgovačku robu iz svog asortimana, u vrijednosti iznosa naznačenog na poklon-kartici.

Poklon kartica nije sredstvo plaćanja, već legitimacijska isprava kojom fizička osoba dokazuje svojstvo dobitnika u ovoj nagradnoj igri. Za trgovačku robu koju dobitnik nagradne igre odabere u poslovnici Kauflanda radi ostvarenja nagrade izdaje se maloprodajni račun, sukladno Zakonu o porezu na dodanu vrijednost (NN 73/13) i Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom (NN 133/13).

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".

U Kauflandu je svaka kupnja povoljna. Dokazano.

 

Samo u Kauflandu uvijek možeš kupovati povoljno! Jer, gdje god da pogledaš, kod nas te uvijek čeka sve na jednom mjestu, i to po zaista odličnim cijenama. Uvijek niske cijene proizvoda iz redovnog asortimana i super povoljne posebne ponude - nudimo ti brojne cjenovne pogodnosti, baš kao u diskontnim trgovinama.

To ti obećajemo. I zato neprestano provjeravamo naše cijene. Na to se uvijek možeš osloniti.
Echt billig: Jeder Einkauf bei Kaufland
So billig kann nur Kaufland
Uvijek niske cijene proizvoda iz redovnog asortimana i super povoljne posebne ponude - nudimo ti brojne cjenovne pogodnosti, baš kao u diskontnim trgovinama.

Bezbroj prilika za uštedu

Tako povoljno može samo Kaufland

Vjeruješ da kod nas možeš uštedjeti samo na posebnim ponudama? Krivo! Kad kupuješ u Kauflandu, uvijek biraš povoljno. Dokazano. Kao jedan od najvećih trgovačkih lanaca, ne samo u Hrvatskoj nego i u Europi, surađujemo s provjerenim dobavljačima i sve cjenovne prednosti prenosimo na naše kupce. I to vrijedi za proizvode iz cijelog asortimana.

Što ti nudimo?

  • UVIJEK POVOLJNE CIJENE REDOVNOG ASORTIMANA
  • SUPER POVOLJNE AKCIJSKE PONUDE
  • PREKO 1000 PROIZVODA PO DISKONTNO NISKIM CIJENAMA

Iz naše tjedne ponude

Svaki tjedan u svojoj ćeš omiljenoj trgovini Kauflanda pronaći nove posebne ponude - od dječjih čarapica do kreme za sunčanje. Jer od nas uvijek možeš birati... povoljno.

Naša ponuda

Vrijedi od 24.09.2020 do 30.09.2020

Biraj sve na jednom mjestu

Znamo koliko je tvoje vrijeme dragocjeno, zato ti nudimo sve na jednom mjestu.
Posjeti nas i uživaj u brzoj i jednostavnoj kupnji pod jednim krovom.

Na našim policama te čeka:

• Više od 2000 osnovnih živežnih namirnica
• Više od 200 vrsta voća i povrća
• Više od 160 proizvoda na uslužnom pultu
• Više od 2500 neprehrambenih proizvoda
• Više od 1700 proizvoda u asortimanu pića

...i još mnogo toga.


Diskontno niske cijene

Brojni su proizvodi kod nas još povoljniji nego u diskontnim trgovinama. I to ne samo na sniženju - osobito kada je riječ o našim vlastitim markama kao što je K-Classic.

Zahvaljujući velikom izboru proizvoda K-Classic, zaista ne moraš trošiti vrijeme na odlazak u diskontne trgovine. Bez obzira radi li se o ukusnim namirnicama, kozmetičkim proizvodima ili o kvalitetnoj hrani za kućne ljubimce, K-Classic ti nudi ogroman izbor proizvoda zajamčeno kontrolirane kvalitete marke po povoljnim cijenama.