Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Najljepši dio Božića je... dobra hrana

Božić je vrijeme obiteljskog okupljanja. To je vrijeme kada svi zajedno slavimo, pjevamo, sviramo, a ponekad se i porječkamo. No sve razlike i tenzije nestanu kad osjetimo miris božićne večere i kada se probude sva naša osjetila. Staklenka s medenjacima se polako i potajno prazni, a cijela kuća počne prštati od raznih okusa. Jer hrana je ono što nas sve spaja za obiteljskim stolom...

Spremni smo za božićno vrijeme

Stiglo nam je božićno vrijeme! Pripremili smo ti puno zanimljivih stvari kako bi ti ovaj Božić bio nezaboravan. Uživaj u našoj aktualnoj ponudi i inspirirajućim receptima koji će svaki obrok pretvoriti u pravi užitak!

Neka postane omiljeno na jelovniku

Vrijeme je za uživanje uz K-Favourites

Svaki dan zaslužuje biti poseban, posebno u božićno vrijeme. Zato, uživaj u hrani - od predjela i glavnog jela do deserta. Zahvaljujući odabranim sastojcima i vrhunskoj kvaliteti naših proizvoda K-Favourites, tvoj će božićni jelovnik postati prava rapsodija okusa - uvijek poseban i po najboljoj cijeni. Božićni recepti

Darovi za nepce

U vrijeme Božića kuhamo, pečemo i blagujemo, čak i anđelčićima rastu zazubice. Iznenadi svoje najdraže šarolikom ponudom tijekom blagdana i otkrij mnoštvo ukusnih i neobičnih recepata.

Pročitaj više

      

Sve za savršeno božićno slavlje

I najukusnija hrana ne može se pripremiti bez pravog "alata", a ni poslužiti bez pravog posuđa. Opremi se praktičnim kuhinjskim pomagalima kao što su staklenke za kekse, etažeri ili rezači za kolače te ostalim božićnim proizvodima koji će ti itekako pomoći u blagdanskom razdoblju.