Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.

Božićna bajka by Kaufland

Osim na već poznatim adresama, za vrijeme Adventa možeš nas pronaći i na glavnom zagrebačkom trgu. U veselom ozračju prepunom dobre glazbe, fine hrane i odlične zabave smjestila se i naša blagdanska kućica, a na cijelom prostoru zagrebačke božićne bajke čeka te mnogo zabavnih sadržaja i iznenađenja za cijelu obitelj. Posjeti nas, dobra zabava je zajamčena - i ne zaboravi: gdje se dobro jede razlike ne vrijede :)

Prenosimo fotografije s otvorenja (mirise i okuse ne možemo prenijeti, ali zato uvijek možeš isprobati naše adventske recepte ;))...

Što te očekuje ovaj tjedan?

  • Kod Kauflandove kućice u četvrtak i petak od 16 do 21 h bit će postavljeno kolo sreće! Ako potrošiš više od 200 kuna u našoj kućici, imaš priliku zavrtjeti kolo sreće i osvojiti brojne nagrade.
  • U subotu od 11 do 14 h doći će nam i Djed Božićnjak s mnoštvom poklona za najmlađe .
  • Ove nedjelje pripremili smo i malu nagradnu igru: odgovori na tri pitanja vezana uz pripremu blagdanskih jela i osvoji brojne nagrade :) A i za naše mališane imamo poseban program s predstavama i mađionarskim nastupima koji će im itekako izmamiti osmijeh na lice! Nakon živopisnog dana, opusti se uz kuhano vino i koncert koji počinje u 20 h.
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/28/79/Asset_1882879.jpg
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/28/83/Asset_1882883.jpg
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/hrv/28/81/Asset_1882881.jpg