Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Dizajnom za dobre stvari

Kao društveno odgovorna tvrtka puno pažnje posvećujemo projektima kojima se nastoji pozitivno utjecati na društvo i lokalne zajednice, a s posebnim naglaskom na zdravlje, djecu i zaštitu okoliša. Kako bismo podržali i potaknuli mlade da nam se pridruže, pripremili smo natječaj „Dizajnom za dobre stvari“ - za kreativne studente, kojima je okoliš jednako važan kao i dizajn!


Korak prema zelenijoj budućnosti

Osim što strateški i kontinuirano razvijamo korake do održivijeg poslovanja, svojim odlukama želimo potaknuti i što više kupaca da u svakodnevnim odlukama prednost daju održivim, ekološki prihvatljivijim rješenjima. Zato smo bili prvi trgovački lanac koji je još u siječnju 2020. godine ukinuo jednokratne plastične vrećice na blagajnama, a sada smo odlučili alternativu, tj. platnene vrećice učiniti još poželjnijima.

Naime, početkom ove godine raspisali smo natječaj u potrazi za najkreativnijim rješenjima koje ćemo aplicirati na platnene višekratne vrećice i koje će kupcima biti dostupne u svim našim trgovinama - i odabrali svoje dobitnike!


Odabrani najkreativniji radovi

Netko to voli vruće. Zemlja ne.  - prokomentirala je problem globalnog zatopljenja Zagrepčanka podrijetlom iz Splita, Sara Bonačić.


Vrećica je dostupna u našim trgovinama od 16.3. do 14.6.2022.*

 

"Ne volin plastiku", kaže Jadransko more kroz djelo Osječanina Ivana Perića.


Vrećica je dostupna u našim trgovinama od 15.6. do 13.9.2022.*


Reciklirajmo, nije teško - bez mnogo riječi rekao je Zagrepčanin Ozren Kisić Modruš.

Vrećica je dostupna u našim trgovinama od 14.9. do 13.12.2022.*

Misli prirodno - jednostavna je ali moćna poruka Nore Bolanče, studentice iz Rijeke.

Vrećica je dostupna u našim trgovinama od 14.12.2022. do 15.3.2023.*

*datumi su podložni promjenama u slučaju izvanrednih okolnosti


Predstavljanje projekta

Natječajem smo pozvali studente da misle zeleno i kreiraju dizajnerska rješenja koja moraju biti inspirirana temama: zaštita klime, biološka raznolikost, smanjenje plastike i smanjenje otpada. Članovi žirija u sastavu Lea Ileković Žigić (voditeljica marketinga Kauflanda), Ida Prester i Slavko Sobin odabrali su četiri pobjednika / pobjednice natječaja koji su kao nagradu osvojili Appleovo računalo MacBook Pro.