Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kao društveno odgovorna tvrtka puno pažnje posvećujemo projektima kojima se nastoji pozitivno utjecati na društvo i lokalne zajednice, a s posebnim naglaskom na zdravlje, djecu i zaštitu okoliša. Kako bismo podržali i potaknuli mlade da nam se pridruže, pripremili smo natječaj „Dizajnom za dobre stvari“ - za kreativne studente, kojima je okoliš jednako važan kao i dizajn!


Korak prema zelenijoj budućnosti

Osim što strateški i kontinuirano razvijamo korake do održivijeg poslovanja, svojim odlukama želimo potaknuti i što više kupaca da u svakodnevnim odlukama prednost daju održivim, ekološki prihvatljivijim rješenjima. Zato smo bili prvi trgovački lanac koji je još u siječnju 2020. godine ukinuo jednokratne plastične vrećice na blagajnama, a sada smo odlučili alternativu, tj. platnene vrećice učiniti još poželjnijima.

Naime, početkom ove godine raspisali smo natječaj u potrazi za najkreativnijim rješenjima koje ćemo aplicirati na platnene višekratne vrećice i koje će kupcima biti dostupne u svim našim trgovinama - i odabrali svoje dobitnike!


Odabrani najkreativniji radovi

Natječajem smo pozvali studente da misle zeleno i kreiraju dizajnerska rješenja koja moraju biti inspirirana temama: zaštita klime, biološka raznolikost, smanjenje plastike i smanjenje otpada. Članovi žirija u sastavu Lea Ileković Žigić (voditeljica marketinga Kauflanda), Ida Prester i Slavko Sobin odabrali su četiri pobjednika / pobjednice natječaja koji su kao nagradu osvojili Appleovo računalo MacBook Pro.

Netko to voli vruće. Zemlja ne.  - prokomentirala je problem globalnog zatopljenja Zagrepčanka podrijetlom iz Splita, Sara Bonačić.


Vrećica je dostupna u našim trgovinama od 16.3. do 14.6.2022.*

 

"Ne volin plastiku", kaže Jadransko more kroz djelo Osječanina Ivana Perića.


Vrećica je dostupna u našim trgovinama od 15.6. do 13.9.2022.*


Reciklirajmo, nije teško - bez mnogo riječi rekao je Zagrepčanin Ozren Kisić Modruš.

Vrećica je dostupna u našim trgovinama od 14.9. do 13.12.2022.*

Misli prirodno - jednostavna je ali moćna poruka Nore Bolanče, studentice iz Rijeke.

Vrećica je dostupna u našim trgovinama od 14.12.2022. do 15.3.2023.*

*datumi su podložni promjenama u slučaju izvanrednih okolnosti