Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Slavimo svježinu!

Kad je svježe voće i povrće u pitanju, imamo sve razloge za slavlje. Jer i prije nego što se u dućanu pale svjetla, Kaufland ima najsvježije i hrskave primjerke. Nije važno je li iz susjedstva ili iz dalekih zemalja: svatko tko kupuje kod nas zajamčeno će dobiti svježi komadić prirode.


Voće i povrće

Svježa raznolikost  - voće i povrće!

Svježe voće i povrće važan su dio uravnotežene prehrane bogate vitaminima. Osim toga, tijekom cijele godine pronaći ćeš više od 200 različitih sorti iz provjerenog i certificiranog uzgoja ili iz ekološke proizvodnje. Od jabuka do tikvica, najbolje uvijek stiže svježe s polja na stol. Garantirano!

Naše obećanje svježine

Kod voća i povrća svježina je ključna za uživanje. Zato se naše trgovine svakodnevno opskrbljuju svježom robom. Kako bismo osigurali da samo najbolje stvari završe našim kupcima, kontinuirano provjeravamo našu robu. Na taj način osiguravamo da ćeš u našem odjelu voća i povrća pronaći samo prvoklasnu kvalitetu. 


Svježi trikovi

Što održava voće i povrće svježim i hrskavim

Ananas

Najbolje je cijeli ananas bez listova čuvati u hladnjaku. Nakon što se razreže, komadiće treba pojesti što prije, jer meso brzo posmeđi i izgubi okus.

Avokado

Ako voće mora sazrijeti, to je najbolje učiniti na sobnoj temperaturi. Zreli avokado čuvaj u hladnjaku, a nakon rezanja dodaj malo limunovog soka koji će spriječit da meso posmeđi.

Brokula

Staviš li brokulu u vodu kao buket cvijeća boju će zadržati nekoliko dana. Ako želiš brokulu duže čuvati, najbolje je zamrzi.

Mrkva

Mekanu mrkvu jednostavno stavi u vodu tako da opet postane hrskava. Najbolje ih je prvo oguliti kako bi mrkva bolje upila vlagu.

Banana

Banane vole hladno i tamno. Zrelo voće možeš čuvati i u hladnjaku. Ali treba postupati oprezno: banane ispuštaju plin za sazrijevanje, koji uzrokuje prerano starenje drugog voća. Stoga ih je najbolje čuvati odvojeno.

Mladi luk

Mladi luk se može čuvati u hladnjaku nekoliko dana. Zamotajte ga u kuhinjski papir i stavi u plastičnu vrećicu, u ladicu za povrće - na taj način neće prenositi svoj miris na drugu hranu.


Naša odgovorna vrećica

U Kauflandu možeš pronaći veliki izbor voća i povrća bogatih vitaminima kao i vrećice koje možeš koristiti višekratno.  S našim odgovornim vrećicama štediš na plastičnom otpadu - a zahvaljujući našim niskim cijenama, tvoja kupovina ne koristi samo okolišu.