Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Grill nagradna igra

Svaka čast na istančanom sluhu :) Sada nam još samo pošalji svoje podatke i možda baš ti osvojiš jednu od vrijednih nagrada:

  • 1 x poklon-kartica za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 1.000,00 kn s uključenim PDV-om
  • 2 x poklon-kartica za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 500,00 kn s uključenim PDV-om
  • 5 x poklon-kartica za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 100,00 kn s uključenim PDV-om

Nagradna igra traje do

Pošalji nam podatke

Adresa

Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Ispunjavanjem ovog formulara dajete svoj pristanak društvu KAUFLAND HRVATSKA k.d. da sve Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu može obrađivati u interne svrhe.

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".