Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Grill nagradna igra

Odabrali smo finalistice prvog kruga našeg nagradnog natječaja. Tina i Snježana pripremile su tradicionalna hrvatska jela - na svoj način. Pomozi nam odabrati pobjednicu... 


Zadatak naših natjecatelja bio je poslati nam recept klasičnih jela poput purice s mlincima ili međimurske gibanice s modernim twistom. :)

U prvom krugu naš stručni žiri odabrao je dva pobjednička recepta - jedan slani (purica s mlincima) i jedan slatki (međimurska gibanica) te ih nagradio poklon-karticom od 500 kuna za kupnju u Kauflandu i objavom u našem katalogu! U drugom krugu ti biraš: posjeti našu Facebook stranicu i glasuj za svog favorita. Nagrada za pobjednika u 2. krugu je dodatnih 500 kuna na poklon-kartici ali i sudjelovanje u velikom finalu - live kuhanju u jednoj od naših trgovina, koje donosi dodatne vrijedne nagrade! :)

 

Pravila nagradnog natječaja možeš pogledati ovdje.

Natječaj traje do

Pošalji nam podatke

Adresa

Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Ispunjavanjem ovog formulara dajete svoj pristanak društvu KAUFLAND HRVATSKA k.d. da sve Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu može obrađivati u interne svrhe.

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".