Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Sezona roštilja je otvorena

Roštilj uvijek dobro dođe. I kada pada kiša. Dovoljno je da nam padne nešto na pamet i da nam ništa više ne stoji na putu ka uživanju u roštilju, čak ni loše vrijeme. A ako kiša ne nadglasa sve oko sebe, onda čak možeš čuti i glazbu koju roštilj proizvodi -  cvrčanje, pucketanje i žarenje roštilja. Ali čak i oni koji nemaju sluha to znaju da uživati u svježe ispečenim kobasicama ili u sočnom odresku s roštilja.


Naša grill ponuda

Jači i od kiše

Ako te uhvati želja za kobasicom ili povrćem s roštilja, onda je ona jača od kiše.
Pozovi prijatelje, otvori kišobran i napravi nešto ukusno za pojesti jer svaki se roštilj s prijatljima pretvori pretvori u pravu veselicu! :)

  

Zvukovi od kojih vam cure sline

Roštilj uvijek dobro zvuči, a ako malo bolje osluhneš, čut ćete milozvuke roštilja. Vrhunska rock ili nježna romantična glazba - svatko bira po svom ukusu. Jednostavno isprobaj i osluškuj divne zvukove. Krenimo i roštiljajmo!


Nagradni grill kviz

Glazba koja donosi nagrade :)

Pokaži koliki si poznavatelj "glazbe" s roštilja i osvoji vrijedne nagrade:

  • 1 x poklon-kartica za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 1.000,00 kn s uključenim PDV-om
  • 2 x poklon-kartica za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 500,00 kn s uključenim PDV-om
  • 5 x poklon-kartica za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 100,00 kn s uključenim PDV-om


Grill inspiracija

S roštilja je uvijek bolje...

Smokve, losos, tikvice, baš sve ima bolji okus kada je s roštilja. Isprobaj naše neobične recepte i otvori novu sezonu roštiljanja na drugačiji način! :)

Smokve s ricottom na roštilju

Ovaj put probaj nešto neobično, slatko i ukusno s roštilja. Donosimo ti odličan recept koji od tebe iziskuje svega 30 minuta vremena. Potrebna je samo dobra volja i doživjet ćeš veliko oduševljenje tvojih ukućana.

Burgeri od lososa s roštilja

Tražiš recept za otvaranje sezone roštiljanja? Što kažeš na losos i šparoge? Probali smo - sjajna su kombinacija. Savjetujemo ti da pogledaš naš video i baciš se na pripremu ovog zdravog burgera.

Tikvice s roštilja

Savršeno povrće za roštilj su tikvice - to nam je svima jako poznato. No ako ih napuniš s malo slanine i kozjim sirom,  dobit ćeš deliciju posebne arome i okusa. Priprema je vrlo jednostavna - pogledaj u našem videu.