Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Sezona roštilja je otvorena

Roštilj uvijek dobro dođe. I kada pada kiša. Dovoljno je da nam padne nešto na pamet i da nam ništa više ne stoji na putu ka uživanju u roštilju, čak ni loše vrijeme. A ako kiša ne nadglasa sve oko sebe, onda čak možeš čuti i glazbu koju roštilj proizvodi -  cvrčanje, pucketanje i žarenje roštilja. Ali čak i oni koji nemaju sluha to znaju da uživati u svježe ispečenim kobasicama ili u sočnom odresku s roštilja.Grill ponuda

Tko traži taj i nađe: sve za savršeni roštilj

Vrijedi od 17.06.2021 do 22.06.2021


Grill inspiracija

S roštilja je uvijek bolje...

Smokve, losos, tikvice, baš sve ima bolji okus kada je s roštilja. Isprobaj naše neobične recepte i otvori novu sezonu roštiljanja na drugačiji način! :)

Smokve s ricottom na roštilju

Ovaj put probaj nešto neobično, slatko i ukusno s roštilja. Donosimo ti odličan recept koji od tebe iziskuje svega 30 minuta vremena. Potrebna je samo dobra volja i doživjet ćeš veliko oduševljenje tvojih ukućana.

Burgeri od lososa s roštilja

Tražiš recept za otvaranje sezone roštiljanja? Što kažeš na losos i šparoge? Probali smo - sjajna su kombinacija. Savjetujemo ti da pogledaš naš video i baciš se na pripremu ovog zdravog burgera.

Tikvice s roštilja

Savršeno povrće za roštilj su tikvice - to nam je svima jako poznato. No ako ih napuniš s malo slanine i kozjim sirom,  dobit ćeš deliciju posebne arome i okusa. Priprema je vrlo jednostavna - pogledaj u našem videu.