Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Adventski kalendar: podsjetnik na dnevnu nagradu

Iza prozorčića u našem adventskom kalendaru kriju se 24 sjajne dnevne nagrade. A za sve koji budu marljivo sudjelovali svaki dan pripremili smo i odličnu 25. nagradu!

Zaigraj s nama - možda baš ti osvojiš jednu od njih! Prijavi se i na vrijeme saznaj koja te dnevna nagrada očekuje!

Uskoro krećemo odbrojavati dane do Božića: naš adventski kalendar prepun je sjajnih nagrada, a jedna od njih sigurno čeka i tebe!


Želiš na vrijeme saznati što se krije iza prozorčića? Prijavi se i primaj obavijesti o dnevnim nagradama u našem adventskom kalendaru od 1. prosinca do 24. prosinca.


Naravno, možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku.


Sretno s odbrojavanjem i ugodni božićni blagdani!

Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Ispunjavanjem ovog formulara dajete svoj pristanak društvu KAUFLAND HRVATSKA k.d. da sve Vaše osobne podatke sadržane u ovom formularu može obrađivati i/ili povjeriti obradu predmetnih osobnih podataka trećim osobama u interne svrhe.

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".