Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Postani gastro ili do-it-yourself zvijezda Kauflandovog Instagrama

Kaufland svojim kupcima uvijek nudi brza, praktična i jednostavna rješenja za lakši svakodnevni život. Zato krećemo u produkciju jedinstvenog sadržaja za Kauflandov Instagram i tražimo ljude poput tebe!
 

KOGA TRAŽIMO?

Dvije osobe - gastro entuzijasta i craftera! Spol i dob nisu važni, a tvoj će zadatak biti prezentacija brzih recepata ili jednostavnih "uradi sam" rješenja za našu Instagram publiku.

ŠTO OČEKUJEMO OD GASTRO ZVIJEZDE?

Znaš pripremati brza, praktična i jednostavna jela? Možeš ih dobro prezentirati i tako nadahnuti naše pratitelje za fine kulinarske majstorije? K tome ti nije problem stati pred kamere? Onda tražimo upravo tebe!

ŠTO OČEKUJEMO OD DIY ZVIJEZDE?

Odlično barataš pištoljem s vrućim ljepilom? Ni od čega napraviš nešto, a stare stvari ne bacaš, nego im daješ novi život? Pinterest ti je, naravno, početak i kraj interneta, a voliš i kamere? Tebe tražimo!

KAKO SE PRIJAVITI?

Snimi video od 20-ak sekundi u kojem ćeš se predstaviti. Video stavi na YouTube, Vimeo ili bilo koju drugu platformu te nam u prijavi pošalji dokument i link na video. Napiši nam i nekoliko riječi o sebi, dodaj linkove na društvene mreže... Uvjeri nas da si prava osoba za Kauflandov Instagram! Upiši svoje podatke u obrazac i pošalji nam.

Prijaviti se možeš i izravno putem e-mail adrese: klikni ovdje i pošalji nam sve tražene podatke i materijale.

ŠTO ĆEŠ RADITI?

Mjesečno ćemo imati jedan gastro i jedan DIY video na Instagramu, nekoliko storyja i fotografija. Angažman je plaćen i možeš očekivati suradnju na dulje razdoblje. Jednom kad postaneš naša Instagram zvijezda - samo nebo je granica!


Natječaj traje do

Priloži dokumente

Možeš priložiti dokumente max. veličine 5 MB. Formati: jpg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Maksimalna veličina datoteke: 5 MB
0
Učitaj datoteku
Učitaj datoteku
Učitaj datoteku
Učitaj datoteku
Učitaj datoteku

Pošalji nam podatke

Prihvaćam pravila natječaja i dajem suglasnost za pod točkom 3 predstavljenu obradu mojih osobnih podataka.

Propisi koji reguliraju zaštitu osobnih podataka će se poštovati. Pored pravila nagradnog natječaja, dodatno se primjenjuju i opća načela zaštite osobnih podataka.

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Primjenjuju se Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".

Kako ti se sviđa naša web stranica?

Ispuni kratku anonimnu anketu i reci nam što ti se na našoj stranici sviđa, a što bismo trebali promijeniti. Tvoje mišljenje nam je važno!

Kako ti se sviđa naša web stranica?