Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.

Dijelimo 50 poklon-kartica u vrijednosti 200 kn, svaki mjesec!

Sudjelovanjem u našem istraživanju pomoći ćete nam da postanemo još bolji. Iskoristite priliku za osvajanje poklon-kartice za kupnju u Kauflandu.

Što možete osvojiti

Kao malu nagradu za vašu otvorenost, sretnim dobitnicima poklanjamo 50 poklon-kartica u vrijednosti od po 200 kn za kupnju u Kauflandu. I to svaki mjesec! Uz malo sreće i vi možete osvojiti nagradu!

 

Kako sudjelovati

Ispunite online obrazac u nastavku i kliknite na "Pošalji". Sretno!

Završetak nagradne igre:

Obrazac za prijavu

Prihvaćam pravila nagradne igre i dajem suglasnost za pod točkom 11 predstavljenu obradu mojih osobnih podataka.

Propisi koji reguliraju zaštitu osobnih podataka će se poštovati. Pored pravila nagradne igre, dodatno se primjenjuju i opća načela zaštite osobnih podataka.

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Primjenjuju se Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".