Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Pravila nagradnog natječaja Bebivita

Pravila nagradnog natječaja "Bebivita! "

 

1. Preduvjeti za sudjelovanje u natječaju

Za sudjelovanje u natječaju potreban je aktivni Facebook korisnički račun. Međutim, Facebook nije organizator natječaja. Organizator natječaja je Kaufland Hrvatska k. d. Pravo sudjelovanja u natječaju ima svaka fizička osoba koja je navršila 13 godina, ima Facebook profil, prebivalište u europskoj državi i koja prihvaća ove Uvjete sudjelovanja. Za sudjelovanje maloljetnika potreban je pristanak roditelja ili zakonskog zastupnika, koji se smatra danim prihvaćanjem Uvjeta sudjelovanja. Slanjem komentara ispod obavijesti o natječaju sudionik potvrđuje svoju suglasnost s Uvjetima sudjelovanja. Djelatnici tvrtki iz Kaufland grupacije, kao i članovi njihovih obitelji, mogu sudjelovati u natječaju.

2. Isključenje određenih osoba

U slučaju kršenja Uvjeta sudjelovanja od strane sudionika natječaja, Kaufland Hrvatska k. d. zadržava pravo isključiti sudionika iz natječaja.

3. Tijek i provedba natječaja

Natječaj traje jedan (1) dan, od 4.6.2019. u 12:00 sati do 4.6.2019. u 23:59 sati. Za sudjelovanje u natječaju, sudionici trebaju na Facebook stranici Kaufland Hrvatska ispod posta o natječaju napisati zašto svakoj mami trebaju Bebivita proizvodi. Žiri će potom odabrati tri najkreativnija odgovora.

4. Odluka o pobjednicima

Pobjednici natječaja se određuju na osnovu sljedećeg kriterija: najkreativniji odgovori nagrađuju se trima poklon-paketima, koji uključuju Bebivita proizvode: žličicu, majicu i Bebivita knjiga o prehrani.

 5. Sudjelovanje i osvajanje nagrada

Jedan natjecatelj može sudjelovati više puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu. Imena pobjednika bit će objavljena na Facebook stranici Kaufland Hrvatska 5.6.2019. Dobitnici ili dobitniku će nagrada biti poslana na kućnu adresu od strane Atlantic Grupe d.d..

6. Izmjene i dopune Uvjeta sudjelovanja / prestanak natječaja

Organizator zadržava pravo promjene Uvjeta sudjelovanja u bilo kojem trenutku, kao i pravo prekinuti natječaj djelomično ili u cijelosti ili djelomično razlogom, bez prethodne obavijesti. To osobito vrijedi ako postoje okolnosti koje mogu poremetiti ili spriječiti planirani tijek natječaja, kao što su pojave računalnih virusa u softveru i/ili kvar hardvera i/ili iz drugih tehničkih razloga, ako se ne radi o neznatnoj grešci. To vrijedi i u slučaju da je provedba natječaja onemogućena iz drugih zakonom utemeljenih razloga, kao i u slučaju manipulacije ili pokušaja manipulacije, koji utječu na administraciju, sigurnost, integritet i/ili redovito i pravilno ponašanje u natječaju. Ako do prekida natječaja došlo zbog djelovanja jednog od sudionika, organizator ima pravo zahtijevati od sudionika naknadu time prouzročene štete.

7. Ostalo

Ovi Uvjeti sudjelovanja, kao i cjelokupni pravni odnos između sudionika i Kaufland Hrvatska k. d. podliježe propisima Republike Hrvatske. Ako bilo koja odredba ovih Uvjeta jest ili postane nevažećom, pravovaljanost ostalih odredbi i uvjeta ostaje neizmijenjena.

8. Zaštita osobnih podataka

Kaufland Hrvatska k.d. nudi mogućnost sudjelovanja u natječaju na svojoj Facebook stranici. Informacije i osobni podaci koje sudionici šalju prikupljaju se, obrađuju i koriste isključivo za provedbu natječaja (određivanje pobjednika, obavijest o nagradi, slanje nagrade, utvrđivanje starosti). Osobni podaci se ne prosljeđuju drugim osobama, osim Bebivita Hrvatska radi slanja poklon paketa. Nakon završetka natječaja i objave podataka o pobjednicima, prikupljeni osobni podaci sudionika bit će izbrisani.

Ovaj natječaj nije povezan s Facebookom i ni na koji način nije pod pokroviteljstvom, ili u organizaciji Facebooka. Primatelj osobnih podataka koje sudionik otkrije nije Facebook, već Kaufland Hrvatska k.d.

9. Pravni lijek

Odluke organizatora natječaja su konačne. Isključeno je pravo žalbe.