Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Preuređujemo i igramo se!

Krenuli smo s preuređenjem naše trgovine u Rijeci, no ne brini – radimo i dalje! Tijekom preuređenja moći ćeš i dalje obavljati svoju kupnju kod nas - naša će trgovina biti otvorena za tebe svaki dan od 7 do 21 sat, osim u nedjelju 6.10. kada radimo od 7 do 14 sati.

No to nije sve: dok preuređujemo, igramo se - sudjeluj u našoj nagradnoj igri i osvoji jednu od 22 vrijedne nagrade, čiji je ukupni fond 51 000 kuna!


Velika nagradna igra

Kaufland Rijeka te nagrađuje

Želimo ti zahvaliti na strpljenju i razumijevanju tijekom preuređenja naše trgovine: od 3. listopada do 27. studenog 2019.  sudjeluj u nagradnoj igri i osvoji jednu od vrijednih nagrada!

Kako sudjelovati?

Vrlo lako: samo prijavi bilo koji račun ostvaren u Kauflandu Rijeka! Pošalji nam SMS* ili ispuni online obrazac i možda baš ti osvojiš jednu od čak 22 fenomenalne nagrade:
 

   1 x 30.000 kn
21 x 1.000 kn
 

Sretne dobitnike izvući ćemo na svečanom otvaranju 30. studenog 2019. Sretno! :)
 

*U SMS-u treba navesti ključnu riječ RIJEKA, broj računa, ime i prezime, adresu (ulica, poštanski broj i mjesto) i poslati na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn s PDV-om.

Pravila nagradne igre možeš pogledati ovdje.  

Nagradna igra traje do

Pošalji nam podatke

Adresa

Prihvaćam pravila nagradne igre i dajem suglasnost za pod točkom 11 predstavljenu obradu mojih osobnih podataka.

Propisi koji reguliraju zaštitu osobnih podataka će se poštovati. Pored pravila nagradne igre, dodatno se primjenjuju i opća načela zaštite osobnih podataka.

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".