Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Put u Legoland

Imaš priliku osvojiti za svoju obitelj i sebe put u Legoland i odlično se zabaviti! Kako? Vrlo jednostavno :)

 

Kako u Legoland?

U razdoblju od 2.11-24.12, u jednoj od naših trgovina kupi proizvode iz kataloga igračke u vrijednosti od 150 kuna, unesi svoje osobne podatke i broj računa!

Možeš sudjelovati neograničeni broj puta, ali s različitim brojem računa!

Ukoliko te izvučemo, osvajaš put u München autobusom, ulaznice u Legoland, ulaznice u Minimundus, 2 noćenja u hotelu s uključenim doručkom i putnim osiguranjem!

Sretno ! :)

 

Nagradna igra završava

Obrazac za prijavu

Adresa

Prihvaćam pravila nagradne igre i dajem suglasnost za pod točkom 11 predstavljenu obradu mojih osobnih podataka.

Propisi koji reguliraju zaštitu osobnih podataka će se poštovati. Pored pravila nagradne igre, dodatno se primjenjuju i opća načela zaštite osobnih podataka.

*U sklopu ove nagradne igre KAUFLAND HRVATSKA k.d. dobitnicima poklon-kartica daruje trgovačku robu iz svog asortimana, u vrijednosti iznosa naznačenog na poklon-kartici.

Poklon kartica nije sredstvo plaćanja, već legitimacijska isprava kojom fizička osoba dokazuje svojstvo dobitnika u ovoj nagradnoj igri. Za trgovačku robu koju dobitnik nagradne igre odabere u poslovnici Kauflanda radi ostvarenja nagrade izdaje se maloprodajni račun, sukladno Zakonu o porezu na dodanu vrijednost (NN 73/13) i Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom (NN 133/13).

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".