Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Mi u Kauflandu imamo što drugi nemaju - diskontno niske cijene!

Uvijek smo na tvojoj strani - kod nas uvijek možeš pronaći sve što ti treba po super povoljnim cijenama!

Upravo zato, potraži žute etikete na više od 1800 najtraženijih proizvoda: od raznih domaćih i stranih marki, preko osnovnih namirnica do higijenskih potrepština.

Čak i kada nije na akciji, kod nas je najpovoljnije!

Niske cijene

Ušteda

U našem asortimanu, od četvrtka 30.8., možeš pronaći više od 1800 proizvoda; od domaćih, stranih i Kauflandovih marki po niskim cijenama.

Na našim policama potraži žute etikete koje označavaju diskontne cijene i uživaj u kupovini proizvoda koji su potrebni svakom kućanstvu!

Bogata ponuda

Raznovrsnost

Nudimo širok izbor proizvoda kojima će svatko zadovoljno napuniti košaru. Naših više od 15.000 proizvoda na police dolazi od probranih proizvođača, stranih i domaćih, te iz vlastitog pogona.

U Kauflandu biraš između poznatih brendova po izvrsnim cijenama, ali i između povoljnih vlastitih marki odlične kvalitete.


Akcijske cijene

Biraj povoljnije

Tko prati naše akcije, svakog dana u tjednu će na policama pronaći željene proizvode. Njih više od 800 svaki tjedan je na sniženoj cijeni, uvijek uz velike zalihe. Uz Kaufland akciju uvijek biraš povoljno i sve na jednom mjestu!

Svježa ponuda

Obećanje svježine

Jako nam je stalo do svježine naših proizvoda, zbog čega oni prolaze stroge kontrole prije nego što dođu na police. Možeš se osloniti na našu svježu ponudu jer svako jutro isporučujemo samo svježe voće i povrće po najboljim cijenama. 

Bilo da je po redovnim cijenama ili na sniženju, u Kauflandu te uvijek čeka beskompromisna svježina proizvoda!


Posebne pogodnosti

Cijene niže od akcijskih

Uz Kaufland Card uvijek možeš pronaći cijene i niže od akcijskih! Skeniraj Kaufland Card pri svakoj kupnji i ostvari dodatne uštede po super cijenama. Uz već postojeće popuste pobrinuli smo se da tvoja kupnja bude još povoljnija!