Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Spremni za borbu riječima?

Red Bull Raplika, natjecanje koje privlači publiku i MC-jeve iz cijele regije ponovno stiže u Hrvatsku!

Tko će sve ove godine stati na pozornicu i okušati se u improvizaciji, rimi i dobrim punchevima saznat ćemo uskoro. Red Bull Raplika nudi priliku mladim reperima da se okušaju na pozornici, stvara nova prijateljstva i garantira zabavu za sve koji se tamo nađu!

Riječ je o natjecanju na velikoj pozornici na koju su brojni reperi stali po prvi put i tako ušli u svijet glazbe, stvorili poznanstva, a brojni su se i proslavili.

U improvizaciji će se reperi okušati na zadane riječi nakon kojih kreću žestoki battleovi i tako sve dok natjecanje ne dobije ovogodišnjeg pobjednika...

Vidimo se 6. listopada!


Nagradni natječaj: Rimom do Red Bull Raplike

Osmisli svoju rimu, odgovori na pitanja i osvoji 100€ + VIP iskustvo na Red Bull Raplici.

Klikni na link i sudjeluj u Red Bull Raplika nagradnom natječaju. Challenge je odgovoriti na nekoliko nagradnih pitanja, a na zadnje odgovori najkreativnijom rimom koju možeš osmisliti.

10 najkreativniji Kaufland i Red Bull nagradit će VIP ulaznicama za Red Bull Rapliku, poklon karticom u vrijednosti od 100€, Red Bull Raplika paketom (karton limenki + merch).

Ne propusti priliku poslušati skrivene talente iz cijele regije. Čeka te sjajna zabava uz Red Bull i Kaufland zonu na događaju.