Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

The Amaze burger - sočan biljni burger za sve!

Po okusu, mirisu i teksturi, ovaj je 100% biljni burger jednak onomu junećem - osim što je napravljen isključivo od bjelančevina graška i u składu s odgovornom zašitom okoliša.
 

100% biljni, 100 % sočan

Juicy two je 100% biljni burger marke The Amaze, koji se može pronaći na na policama naših trgovina po zaista povoljnoj cijeni, a namijenjen je svima onima koji vole bogate okuse i savršene dimljene arome.
Po mirisu, okusu i teksturi, Juicy Two nimalo ne zaostaje za klasičinim junećim burgerom, no razlika (i tajna!) je u sastojcima - ovaj je sočni burger napravljen isključivo od bjelančevina graška:

  • bez GMO-a i glutena
  • bez kolesterola i aditiva
  • bez pojačivača okusa, soje
  • bez palminog ulja.  

Za zeleniju budućnost našega planeta

Za proizvodnju The Amaze burgera koristi se 95% manje vode, 90% manje zemlje, a pritom se proizvede 85% manje stakleničkih plinova nego za proizvodnju mesnog burgera. Upravo zato, The Amaze Foods proizvodi predstavljaju pravi izbor za sve koji žele uživati u vrhunskim burgerima i doprinijeti tome da naš zeleni planet ostane zelen

Kako je nastao ovaj burger?

The Amaze Foods je brend koji se bavi proizvodnjom 100% biljnog „mesa”, a svi su proizvodi plod znanja, promišljenog razvoja i odlične suradnje. Naime, na ovu fantastičnu ideju došli su Kris Pavlin i Nataša Arčnik, koji su svoje bogato kulinarsko iskustvo odlučili usmjeriti u razvoj ovog projekta, za koji tvrde da je više od samo vegetarijanstva – to je priča o rušenju granica,  širenju vidika i stvaranju bolje budućnosti za sve nas.