Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

MyProject® - naša robna marka za automobilsku opremu

Automobil uvijek treba održavati u vrhunskom stanju. Upravo tome služi MyProject®, naša vlastita robna marka za automobilsku opremu. Nije važno trebaš li promijeniti gumu, natočiti motorno ulje ili učiniti svoj automobil sigurnim za sljedeće putovanje - ovdje ćeš pronaći sve što trebaš znati o našim proizvodima kao i savjete za održavanje i mnogo više informacija.

Asortiman

Održavaj svoj automobil u vrhunskom stanju

Kako bismo na cesti uvijek bili sigurni, linija MyProject® u svom stalnom asortimanu ima motorna ulja, tekućine za čišćenje vjetrobranskog stakla, sigurnosne prsluke i mnoge druge proizvode. Ovisno o godišnjem dobu, pronaći ćeš i posebne ponude, primjerice automobilsku opremu za zimske uvjete.

Ovdje otkrij svijet proizvoda naše robne marke MyProject®.

Dodaci za automobile

Woman standing in front of an open gray car holding an organizer bag with various MyProject products in her hand

Uopće nije upitno! Trebaš se osjećati ugodno u svom automobilu. Stoga svaki vlasnik automobila smatra da su redovito održavanje, praktične mogućnosti odlaganja i ugodno uređenje interijera automobila zapravo dio osnovne brige o ljubimcu na četiri kotača.

U raznim tjednima akcijama robne marke MyProject® pronaći ćeš dodatke kao što su navlake za autosjedala, razna sredstva za čišćenje i dodatke za unutrašnjost automobila i prtljažnik.

Zamjena guma

A man lifts his car with a jack to change tires afterwards.

Kod većine automobila, gume treba mijenjati dva puta godišnje. Ako ne želiš potrošiti hrpu love kod automehaničara, gume možeš jednostavno samostalno zamijeniti, samo ti treba pravi alat i robusna dizalica.

Tijekom ovih razdoblja u asortimanu robne marke MyProject® pronaći ćeš odgovarajuće ponude i akcije s proizvodima za promjenu guma bez previše muke. 

Sigurnosni pribor

A man and a little boy wear high visibility vests from MyProject

Sigurnost je pri vožnji automobilom uvijek na prvom mjestu. Zato ćeš u Kauflandu pronaći sve proizvode koji ti jamče sigurno putovanje - od motornog ulja i rashladne tekućine pa sve do reflektirajućih prsluka za djecu i odrasle. A ako ostaneš bez goriva ili ti se auto pokvari, rezervni spremnik za gorivo ili kabeli za paljenje automobila svakako će ti pomoći.

Automobil

Najbolja njega za tvog limenog ljbuimca

I automobilu treba mnogo pažnje i njege. Ali kako se ne bi odmah moralo trčati kod automehaničara, tu je MyProject®, naša marka koja nudi velik broj proizvoda za njegu automobila: od motornog ulja i sredstava za čišćenje do zamjenskih brisača.

U sljedećim tekstovima saznaj kako se možeš pobrinuti za svog limenog ljubimca poput pravog profesionalca!

In einer Hand wird ein Ölstab gehalten. Im Hintergrund ist die Motorhaube zu sehen.

Provjera razine ulja

Za ispravno mjerenje razine ulja motor automobila treba biti topao. Prvo parkiraj automobil na ravnoj površini i isključi motor, a zatim izvuci mjernu šipku za ulje, očisti je maramicom ili krpom te ponovno umetni u mjerni otvor. Nakon ponovnog izvlačenja može se ispravno utvrditi razina ulja.

Frostschutzmittel wird ins Wischwasser eingefüllt

Dodavanje antifriza

Kada je riječ o automobilu, treba imati puno stvari na umu, posebice zimi jer se npr. tekućina brisača vjetrobranskog stakla može brzo smrznuti kada temperatura padne. Za jednostavno brisanje prozora, čak i pri niskim temperaturama, jednostavno dodaj dovoljno antifriza u tekućinu brisača.

Ein Schweibenwischer wird ausgewechselt

Zamjena metlica brisača

Ako je oštećena gumena površina brisača stakala, oni neće dobro brisati i ostavljat će pruge, što može otežati vidljivost. Ne brini, nije teško zamijeniti brisače: okomito ih preklopi i stavi u servisni položaj. Zatim lagano odvoji metlice brisača i montiraj nove, ali obrnutim redoslijedom.

I to nije sve...

Osim materijala za čišćenje unutarnje i vanjske njege tvog automobila, dodatke poput zamjenskih brisača i praktični alat za zamjenu guma, MyProject® nudi i ostalu opremu poput npr. sigurnosnog prsluka, zahvaljujući kojem možeš sigurno putovati i noću.


Najčešća pitanja

Želiš znati više?

Imaš pitanja u vezi s našom markom MyProject®? Klikni na poveznicu i saznaj sve što te zanima.