Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

K-Classic - naša jaka vlastita marka

Zahvaljujući velikom izboru proizvoda K-Classic, zaista ne moraš trošiti vrijeme na odlazak u diskontne trgovine. Bez obzira radi li se o ukusnim namirnicama, kozmetičkim proizvodima po povoljnim cijenama ili o kvalitetnoj hrani za kućne ljubimce, K-Classic ti nudi ogroman izbor proizvoda zajamčeno kontrolirane kvalitete marke.

Asortiman

Istraži svijet proizvoda K-Classic!

K-Classic nudi široki asortiman s više od 1200 proizvoda - i to od prehrambenih proizvoda preko kozmetičkih potrepština do tekstila i hrane za kućne ljubimce. Međutim, kako bismo udovoljili zahtjevima naših kupaca, neprestano proširujemo i obogaćujemo asortiman novim proizvodima.

Kako ćeš ih prepoznati? Ne brini: svi su proizvodi K-Classic prepoznatljivi po svom karakterističnom crvenom znaku na pakiranju.

Posjeti nas i otkrij cijeli niz odličnih proizvoda K-Classic po diskontnim cijenama!

 

Dokazana kvaliteta

U K-Classic se uvijek možeš pouzdati!

Svojim kupcima želimo ponuditi samo najbolje! Kako bismo zadovoljili visoke standarde kvalitete, sve proizvode K-Classic podvrgavamo strogim kontrolama stručnjaka te ispitivanjima na neovisnim institutima i u laboratorijima.

Upravo zato, s pravom možemo reći da K-Classic nudi provjerenu kvalitetu po diskontnim cijenama!

Sastojci

Uvijek dobre informacije

Za tebe smo pripremili informacije o sastojcima koji se nalaze u svim našim proizvodima K-Classic, posebno u sredstvima za pranje i čišćenje te za njegu automobila.


Pomoću GTIN brojeva jednostavno možeš dobiti prikaz svih sastojaka u pojedinom proizvodu. Važno: GTIN broj nalazi se na svakom pakiranju ispod barkôda.

Najčešća pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš saznati više o našoj marki K-Classic? Imaš pokoje pitanje? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.