Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Sve što jednog majstora čini sretnim

Vremena u kojima se za svaki popravak mora zvati majstora su iza nas. Uz alat i opremu naše marke MyProject® svatko može biti dobar majstor. Bez obzira moraš li nešto napraviti ili nešto popraviti, bez obzira radi li se o tvom domu ili automobilu, MyProject® za sve ima pravo rješenje - i pravi alat.

Naš je alat napravljen prema najvišim standardima kvalitete te je iznimno jednostavan za korištenje i prikladan za rješavanje problema, čak i za najveće entuzijaste.  

Tvoja kućna radionica

Zabavnije je kad napraviš sam

Bez obzira o kakvom se poslu u ili oko kuće radi – MyProject® ima spreman alat za tebe. Baš sve što ti treba: od opreme za uređivanje vrta i alata za renoviranje doma do klasika poput bušilica, odvijača, glodalica i pila.


Korisni savjeti

Uljepšaj svoja četiri zida

Bojenje zidova jedan je on najčešćih "uradi sam" poslova. Upravo zato imamo mnoštvo prikladnih prozvoda u asortimanu, ali i korisne savjete koji će ti olakšati radove.

soba koja se renovira

Bojenje kutova i rubova

Kako se uglovi i rubovi ne bi izdvajali od ostatka zidne površine, prvo ih treba iščetkati. Zatim ih možeš prebojiti malim valjkom, tako da struktura bude ista kao i na ostatku površine.

pod koji se renovira

Pazi na pruge i mrlje

Kako se boja ne bi prebrzo sušila, veće sobe trebaju bojiti dvije osobe. Svako nanošenje boja mora biti učinjeno na još vlažnoj površini jer bi se u protivnom uočio kontrast  To zanči da se jedan zid mora obojiti "u komadu".

Leiter in einem renovierten Zimmer

Sve zaštiti

Mrlje osušene boje teško je ukloniti i očistiti, stoga je poželjno sve zaštititi prije nanošenja boje. Primjerice, ukloni svjetiljke, ljepljivom trakom oblijepi utičnice, okvire prozora i radijatore. Naravno, podove prekrij folijom ili najlonom.


Temelj svakog dobrog posla je dobar alat

Alat je obavezna oprema u svakom domu. A sve što ti treba za njegovo korištenje je malo mišića i živaca. Ako izabereš MyProject® alate, dobivaš povoljnu kvalitetnu opremu koja će ti itekako poslužiti.

Koji alat ti zaista treba i za koje poslove što služi, saznaj u sljedećim retcima.

MyProject Flachzange

Zakrivljena kliješta služe za hvatanje i učvršćivanje predmeta. Čeljusti su im široke i hrapave što olakšava držanje predmeta.

MyProject torx ključevi

Ovaj odvijač ima veći okretni moment zbog duljine drške i torx odnosno zvjezdastog profila. To omogućava brže pričvršćivanje bez oštećenja unutarnjeg profila. U usporedbi s poprečnim udubljenjem, to znači da kod zatezanja nije potrebna velika sila pritiska.

MyProjec špicasta kliješta

Slično kao zakrivljena kliješta, špicasta kliješta imaju dvije ravne, uglađene čeljusti za držanje i fiksiranje. Njihove su čeljusti sužene, što znači da lako mogu doprijeti i do manjih otvora.

MyProject automatska stega

Automatska stega savršena je pomoć pri fiksiranju i pridržavanju elemenata. Sastoji se od nepokretnog dijela i fleksibilne stezne ručice, koja se s navojnim vretenom može individualno prilagoditi svakom radnom komadu.


Olakšaj si posao

Nije sve u mišićima - ima nešto i u alatu: asortiman MyProject® nudi veliki izbor električnih alata, od aku bušilica i glodalica do pile, koji osiguravaju lak i praktičan rad.

Ručna pila

Glodalica

Stol za glodalicu


Automobil

Najbolja njega za tvog limenog ljbuimca

I automobilu treba mnogo pažnje i njege. Ali kako se ne bi odmah moralo trčati kod automehaničara, tu je MyProject®, naša marka koja nudi velik broj proizvoda za njegu automobila: od motornog ulja i sredstava za čišćenje do zamjenskih brisača.

U sljedećim tekstovima saznaj kako se možeš pobrinuti za svog limenog ljubimca poput pravog profesionalca!

In einer Hand wird ein Ölstab gehalten. Im Hintergrund ist die Motorhaube zu sehen.

Provjera razine ulja

Za ispravno mjerenje razine ulja motor automobila treba biti topao. Prvo parkiraj automobil na ravnoj površini i isključi motor, a zatim izvuci mjernu šipku za ulje, očisti je maramicom ili krpom te ponovno umetni u mjerni otvor. Nakon ponovnog izvlačenja može se ispravno utvrditi razina ulja.

Frostschutzmittel wird ins Wischwasser eingefüllt

Dodavanje antifriza

Kada je riječ o automobilu, treba imati puno stvari na umu, posebice zimi jer se npr. tekućina brisača vjetrobranskog stakla može brzo smrznuti kada temperatura padne. Za jednostavno brisanje prozora, čak i pri niskim temperaturama, jednostavno dodaj dovoljno antifriza u tekućinu brisača.

Ein Schweibenwischer wird ausgewechselt

Zamjena metlica brisača

Ako je oštećena gumena površina brisača stakala, oni neće dobro brisati i ostavljat će pruge, što može otežati vidljivost. Ne brini, nije teško zamijeniti brisače: okomito ih preklopi i stavi u servisni položaj. Zatim lagano odvoji metlice brisača i montiraj nove, ali obrnutim redoslijedom.

I to nije sve...

Osim materijala za čišćenje unutarnje i vanjske njege tvog automobila, dodatke poput zamjenskih brisača i praktični alat za zamjenu guma, MyProject® nudi i ostalu opremu poput npr. sigurnosnog prsluka, zahvaljujući kojem možeš sigurno putovati i noću.


Najčešća pitanja

Želiš znati više?

Imaš pitanja u vezi s našom markom MyProject®? Klikni na poveznicu i saznaj sve što te zanima.