Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Domaću kvalitetu potraži kod nas

U redovnom asortimanu na našem uslužnom pultu sa svježim mesom možeš pronaći svinjetinu provjerene domaće kvalitete. Samo potraži oznaku "100% hrvatsko meso"!

S obzirom da Kaufland podržava domaće proizvođače, u sklopu projekta “Naše mi najbolje paše” pokrenuli smo suradnju s gospodarstvima u Slavoniji koji na svojim farmama uzgajaju svinje.  Na našem uslužnom pultu sa svježim mesom možeš potražiti oznaku “100% hrvatsko meso” i uživati u provjerenoj domaćoj kvaliteti.

Domaće voće i povrće

Ponosni smo na suradnju s odabranim domaćim proizvođačima

PG Kolesarić

Na farmi Kolesarić

Ponosni smo na suradnju koju smo ostvarili s odabranim domaćim proizvođačima iz srca Slavonije - no to je samo početak. Svoj ćemo popis proizvođača kvalitetnih domaćih proizvoda redovito proširivati novim imenima.

Jedan od naših dobavljača je i Miro Kolesarić, čija se obitelj oduvijek baviolauzgojem svinja u slobodno vrijeme. No njegov put do uspjeha nije bio nimalo lagan. Nakon otkaza u tvrtki u kojoj je radio dugi niz godina, Miro je odlučio pokrenuti vlastiti posao uz pomoć investitora. Početna brojka od 12 krmača s vremenom je porasla na impozantnih 350. Nevjerojatno, zar ne?

Sve to, naravno, Miro ne bi mogao sam. Srećom, pomažu mu supruga i trojica sinova, koji  su odmalena uključeni u obiteljski posao.  


Početak je uvijek najteži

Od 350 krmača PG Kolesarić godišnje dobije 8500 tovljenika, koji se hrane isključivo hranom proizvedenom na vlastitom imanju.

Ishrana svinja jedan je od kljucnih faktora koji utječe na kvalitetu mesa. Zato je sva stočna hrana korištena u uzgoju proizvedena isključivo u Hrvatskoj - prirodno i bez
uporabe GMO-a.
Na PG-u Kolesarić na kojem se uzgajaju svinje sade se i žitarice i soja, koja je ključna za njihovu prehranu. Iz tog razloga meso odlikuje odlicna kvaliteta i sočnost.   

Suradnja s Kauflandom

Suradnja Kauflanda i PG-a Kolesarić započela je 2018. godine na obostrano zadovoljstvo. Zahvaljujući radu i uloženom vremenu, obitelj Kolesarić danas osigurava domaću svinjetinu, koju uvijek možeš pronaći na uslužnom pultu u našim trgovinama. Na taj način svojim kupcima u svakom trenutku možemo ponuditi 100% domaće svinjsko meso vrhunske kvalitete dok Kolesarići mogu biti sigurni da će se njihov trud isplatiti.

 

 

Ono što uložiš, to ti se i vrati

Svinje obitelji Kolesarić hrane se domaćim žitaricama s polja u kojima nema kemikalija ni GMO-a, a svježe meso stiže na police Kauflanda u najkraćem mogućem roku.

Kako bi njegove svinje dobile najbolju hranu, Miro je uložio velik dio resursa u mehanizaciju pa se danas može pohvaliti doista zavidnom kolekcijom od 12 traktora i čak tri kombajna.  

Sve to njemu i njegovoj brojnoj obitelji pruža sigurnost i razlog za ostanak u prekrasnoj slavonskoj ravnici.

Hrvati najviše vole svinjetinu

Koliko volimo to meso, najbolje se vidi iz činjenice kako prosječan Hrvat godišnje pojede 32 kilograma svinjetine, najviše od svega mesa. Peradi, primjerice, pojedemo 24 kilograma po stanovniku, a junetine, govedine i teletine oko 10 kilograma po stanovniku.

Projekcije govore kako će potrošnja svinjskog mesa u svijetu do 2024. godine narasti za gotovo 14 milijuna tona, pri čemu su procjene da će samo Kina povećati potrošnju za 6,5 milijuna tona.