Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Užitak za svačije nepce

Kaufland - najbolja kvaliteta

Kada je riječ o suhomesnatim delicijama, za tebe imamo tri ključne riječi: izbor, kvaliteta i cijena. Jer kod nas ćeš pronaći sve što želiš po najboljim cijenama u gradu. U komadu ili već narezano, naš je asortiman suhomesnatih specijaliteta uistinu bogat, a više od 90% asortimana čine proizvodi provjerenih hrvatskih dobavljača.

Uslužni pult sa suhomesnatim proizvodima

Potpuno svježe, provjereno i kvalitetno.

Suhomesnato - šunka

 

Kupnja svježih namirnica, osobito sireva, suhomesnatih proizvoda i svježeg mesa, prvenstveno treba biti sigurna. Jer kod kvalitete za nas nema „ali“…

Provjerena svježina i sigurnost      
                                                                                               
Sve proizvode s našeg uslužnog pulta nabavljamo od pomno odabranih i provjerenih dobavljača, koji ispunjavaju visoko postavljene zahtjeve proizvodnje, transporta i održavanja sljedivosti. Certifikati za standard HACCP, redovite interne ali i vanjske analize te obavezan IFS certifikat jamstvo su svježine i sigurnosti naših proizvoda s uslužnog pulta.

Više od 80 vrsta probranih delicija

Izbor kojemu je teško odoljeti

Suhomesnato - pršut

Od dalmatinskog pršuta i slavonskog kulena do fine šunke i čajne kobasice za slasni sendvič - imamo sve što ti srce poželi. Naš uslužni pult nudi ti bogat izbor kvalitetnih, svježe narezanih proizvoda za svakodnevni užitak ali i za posebne prilike. 


Više od 80 vrsta!


Svježe domaće i probrane strane delicije s našeg uslužnog pulta zadovoljit će svačiji ukus, pa čak i onih najzahtjevnijih. Jer u svakom trenutku nudimo kvalitetu i izbor kojima nećeš moći odoljeti: više od 80 vrsta suhomesnatih specijaliteta!


Izbor iz naše kolekcije suhomesnatih proizvoda

Tvoja poslovnica:
,

Kvalitetni suhomesnati proizvodi iz naše ponude

Vrijedi od 25.02.2021 do 03.03.2021