Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Voće i povrće - svježe ubrano za tebe

Kaufland - najbolja kvaliteta

Svježe baš kao da je maloprije ubrano, strogo kontrolirano i s puno ljubavi odabrano: na našem odjelu voća i povrća čeka te pravo šarenilo okusa i boja - zajamčene kvalitete.

Nigdje toliko boja, okusa i svježine kao na našim policama s voćem i povrćem! Svakodnevne dostave, provjereni dobavljači, strogi standardi otkupa i prvoklasne namirnice ono je od čega ne odstupamo ni u jednom trenutku. Bez obzira radi li se o redovnoj ponudi ili proizvodima na akciji, naše je voće i povrće uvijek jednako kvalitetno i jednako svježe. Za nas kod kvalitete nema "ali".  

Domaće voće i povrće

Najbolje iz naših krajeva

Voće i povrće - poljoprivrednik

Na našim se policama najviše mogu pronaći proizvodi  domaćih proizvođača s kojima surađujemo već dugi niz godina, točnije od samog početka , na što smo iznimno ponosni. Više od 60 dobavljača iz svih hrvatskih regija – od Slavonije i Središnje Hrvatske preko Sjeverozapadne Hrvatske i Dalmacije do Istre - dostavljaju nam svoje plodove zemlje redovito i što kraćim putem kako bi namirnice na našim policama bile svježe i kvalitetne.

Svakodnevna opskrba za izvornu svježinu

Kako bismo ti ponudili svježe i kvalitetno voće i povrće, naše se police svakodnevno pune. Osim toga, strogo kontroliramo hladni lanac dostave i provodimo redovite kontrole kvalitete na neovisnim institutima: svaki mjesec šaljemo čak 15-20 razičitih proizvoda na testiranje. Također veliku pozornost pridajemo domaćoj proizvodnji, zbog čega već punih 17 godina provodimo projekt ugovorene proizvodnje povrća samo za Kaufland, i to ne samo s velikim nego i "malim" proizvođačima. Pažljivo smo odabrali dobavljače koji zadovoljavaju naše stroge standarde kvalitete te im jamčimo otkup više od 80 vrsta voća i povrća tijekom cijele godine!


Kaufland podržava domaće proizvođače

Već dugi niz godina surađujemo s malim domaćim proizvođačima voća, povrća, mesa i mesnih prerađevina iz cijele Hrvatske - i iznimno smo ponosni na to. Pročitaj priče malih proizvođača iz našeg serijala "Naše mi najbolje paše": kaufland.hr/nasemipase

Tvoja poslovnica:
,

Suradnja s domaćim dobavljačima


Stroge kontrole jamče svježinu

Sigurnost prije svega

Većina naših dobavljača ima certifikat GlobalG.A.P, koji obuhvaća primjenu tradiconalnih metoda uzgoja voća i povrća u kombinaciji s modernim tehnološkim dostignućima u proizvodnji. Pritom se osobita pažnja pridaje zaštiti okoliša i zdravlja ljudi, no nikako ne nauštrb kvalitete. Kvaliteta, naravno, mora biti kao i uvijek - besprijekorna. Premda je uporaba pesticida i umjetnih gnojiva dopuštena u minimalnim količinama, svi su proizvodi s certifikatom GlobalG.A.P. visokokvalitetni i potpuno provjereni.

 

Prava biokvaliteta

Griz čiste prirode.     

Bio voće i povrće

Naši bioproizvodi na odjelu voća i povrća pomno su odabrani. Svaki je naš organski uzgojeni limun, kivi ili jabuka plod dugogodišnje suradnje s pouzdanim dobavljačem koji je, kao i mi, rekao odlučno NE štetnim sastojcima, pesticidima i umjetnim tvarima.

Naravno, naš bioasortiman voća i povrća postupno proširujemo jer želimo ponuditi što veću mogućnost izbora – za sve koji žele  birati.

Bioproizvodi s našeg odjela voća i povrća imaju i AB certifikat, koji podrazumijeva organski uzgoj namirnica te ne narušava prirodnu ravnotežu niti ugrožava životinje ili okoliš na bilo koji način.