Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Voće i povrće - svježe ubrano za tebe

Kaufland - najbolja kvaliteta

Svježe baš kao da je maloprije ubrano, strogo kontrolirano i s puno ljubavi odabrano: na našem odjelu voća i povrća čeka te pravo šarenilo okusa i boja - zajamčene kvalitete.

Nigdje toliko boja, okusa i svježine kao na našim policama s voćem i povrćem! Svakodnevne dostave, provjereni dobavljači, strogi standardi otkupa i prvoklasne namirnice ono je od čega ne odstupamo ni u jednom trenutku. Bez obzira radi li se o redovnoj ponudi ili proizvodima na akciji, naše je voće i povrće uvijek jednako kvalitetno i jednako svježe. Za nas kod kvalitete nema "ali".  

Domaće voće i povrće

Najbolje iz naših krajeva

Voće i povrće - poljoprivrednik

Na našim se policama najviše mogu pronaći proizvodi  domaćih proizvođača s kojima surađujemo već dugi niz godina, točnije od samog početka , na što smo iznimno ponosni. Više od 60 dobavljača iz svih hrvatskih regija – od Slavonije i Središnje Hrvatske preko Sjeverozapadne Hrvatske i Dalmacije do Istre - dostavljaju nam svoje plodove zemlje redovito i što kraćim putem kako bi namirnice na našim policama bile svježe i kvalitetne.

Svakodnevna opskrba za izvornu svježinu

Kako bismo ti ponudili svježe i kvalitetno voće i povrće, naše se police svakodnevno pune. Osim toga, strogo kontroliramo hladni lanac dostave i provodimo redovite kontrole kvalitete na neovisnim institutima: svaki mjesec šaljemo čak 10 razičitih proizvoda na testiranje. Također veliku pozornost pridajemo domaćoj proizvodnji, zbog čega već punih 17 godina provodimo projekt ugovorene proizvodnje povrća samo za Kaufland, i to ne samo s velikim nego i "malim" proizvođačima. Pažljivo smo odabrali dobavljače koji zadovoljavaju naše stroge standarde kvalitete te im jamčimo otkup više od 53 vrste povrća tijekom cijele godine!


Kaufland podržava domaće proizvođače

Već dugi niz godina surađujemo s malim domaćim proizvođačima voća, povrća, mesa i mesnih prerađevina iz cijele Hrvatske - i iznimno smo ponosni na to. Pročitaj priče malih proizvođača iz našeg serijala "Naše mi najbolje paše": kaufland.hr/nasemipase

Tvoja poslovnica:
,

Uvijek svježa ponuda voća i povrća

Vrijedi od 25.02.2021 do 03.03.2021


Suradnja s domaćim dobavljačima


Posluženo voće i povrće

Stroge kontrole jamče svježinu

Sigurnost prije svega

Većina naših dobavljača ima certifikat GlobalG.A.P, koji obuhvaća primjenu tradiconalnih metoda uzgoja voća i povrća u kombinaciji s modernim tehnološkim dostignućima u proizvodnji. Pritom se osobita pažnja pridaje zaštiti okoliša i zdravlja ljudi, no nikako ne nauštrb kvalitete. Kvaliteta, naravno, mora biti kao i uvijek - besprijekorna. Premda je uporaba pesticida i umjetnih gnojiva dopuštena u minimalnim količinama, svi su proizvodi s certifikatom GlobalG.A.P. visokokvalitetni i potpuno provjereni.

 

Prava biokvaliteta

Griz čiste prirode.     

Bio voće i povrće

Naši bioproizvodi na odjelu voća i povrća pomno su odabrani. Svaki je naš organski uzgojeni limun, kivi ili jabuka plod dugogodišnje suradnje s pouzdanim dobavljačem koji je, kao i mi, rekao odlučno NE štetnim sastojcima, pesticidima i umjetnim tvarima.

Naravno, naš bioasortiman voća i povrća postupno proširujemo jer želimo ponuditi što veću mogućnost izbora – za sve koji žele  birati.

Bioproizvodi s našeg odjela voća i povrća imaju i AB certifikat, koji podrazumijeva organski uzgoj namirnica te ne narušava prirodnu ravnotežu niti ugrožava životinje ili okoliš na bilo koji način.