Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Uštedi uz Spiegelau i Kaufland Card!

SPIEGELAU izrađuje staklo još od davne 1521. godine kada su sve čaše nastajale ručnim radom. Nevjerojatnih 500 godina tradicije danas je spojeno s najnaprednijom tehnologijom koja jamči visoku kvalitetu i najviše standarde, baš kako i priliči ponosnom članu Riedel grupacije.

Spiegelau proizvodi donose ti kvalitetu i pouzdanost po super povoljnim cijenama uz Kaufland Card - sve što trebaš je zamijeniti bodove i popust je tvoj!

Naravno, svako skeniranje Kaufland kartice pri kupnji u našim trgovinama donosi ti vrijedne bodove na tvom korisničkom računu.

Prijavi se i aktiviraj kupon za željeni proizvod koji te potom čeka po nevjerojatno sniženoj cijeni!

Što te sve čeka u programu vjernosti Spiegelau?

...prekrasne čaše za crno i bijelo vino te šampanjac uz koje više nikada nećeš morati misliti o dodatnom ukrašavanju svog raskošnog stola, posebne čaše za koktele, gin i whiskey te za one najizbirljivije tu je i veliki dekanter i profinjene čaše za vodu .. A sve to, jasno, po uvijek povoljnijim cijenama uz Kaufland Card!


Što trebaš napraviti?

  • skeniraj svoju Kaufland karticu pri svakoj kupnji i skupljaj bodove
  • za potrošenih 25 kn dobiješ 1 bod
  • kad skupiš dovoljan broj bodova za određeni proizvod, aktiviraj kupon u svom korisničkom računu i zamijeni bodove za popust
  • uz jedan kupon ostvaruješ popust na jedan proizvod
     

Spiegelau proizvode potraži u trgovinama Kauflanda od 27.4. do 28.6.2022. ili do isteka zaliha.