Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Sretan Božić!

Godine 2021. održivost će biti u fokusu naših razmišljanja više nego ikad dosad. Upravo iz tog razloga naš je božićni paket također prepun održivih ideja: izvrsni prijedlozi za ponovnu uporabu kartona koji će oduševiti velike i male, sastojci i recepti u kojima ćete neizmjerno uživati te ekskluzivne informacije o našem kružnom procesu recikliranja. Neka ovaj Božić bude veseo i poseban!

Ideje za ponovnu uporabu

Izvrsni savjeti za korištenje božićnog paketa

Izradi nešto od svog paketa! Evo četiri ideje kako od kutije božićnog paketa možeš izraditi nešto šaljivo i dekorativno.


Ukusni recepti

Pripremi jela s K-Favourites proizvodima iz božićnog paketa

Sa sadržajem iz svog božićnog paketa i našim receptima jednostavno ćeš napraviti svečana jela pripremljena od K-Favourites proizvoda. Ovdje ti nudimo dvije ukusne ideje, a više recepata ćeš pronaći u našem božićnom svijetu recepata.


Naš božićni paket

Kružni proces recikliranja - ravno iz trgovine pod božićno drvce

Slijedeći inicijativu REset Plastic zajednički ostvarujemo viziju „Manje plastike – zatvoreni kružni proces recikliranja“. Grupacija Schwarz drži kružni proces recikliranja u svojim rukama: od proizvodnje preko prodaje sve do procesa recikliranja. Tako tvoj božićni paket nastaje od recikliranog kartona i papira iz naših trgovina.

Naša božićna kampanja

Najljepši dio Božića je... dobra hrana

Za Božić se okuplja cijela obitelj - opet slavimo, pjevamo, svađamo se i volimo jedni druge. Ali kad nam miris božićne večere zavede osjetila, staklenka s kolačićima tiho i potajno se prazni, cijela kuća pršti od delicija - da, tada iskreno možemo priznati jednu stvar. Najbolji dio Božića je ono što nas sve okuplja: hrana.  

Uživaj u našoj ovogodišnjoj božićnoj kampanji!