Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Pravila akcijske prodaje

PRAVILA AKCIJSKE PRODAJE
"Uz Delimano vjernost se isplati“

 

Članak 1. Priređivač
Priređivač akcijske prodaje je Kaufland Hrvatska k.d., Donje Svetice 14, 10000 Zagreb, OIB 47432874968.

 

Članak 2. Trajanje akcijske prodaje
Akcijska prodaja traje od 18. veljače 2019. do 14. travnja 2019. i provodi se u svim Kaufland prodavaonicama u Republici Hrvatskoj.

 

Članak 3. Svrha akcijske prodaje
Akcijska prodaja se priređuje u cilju promidžbe Priređivača i unapređenja prodaje.Članak 4. Način sudjelovanja u akcijskoj prodaji
U akcijskoj prodaji mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja akcijske prodaje u poslovnicama navedenim u Članku 2. ovih Pravila izvrše kupnju u iznosu od najmanje 100 kuna po pojedinačnoj kupnji. Broj računa je potrebno prijaviti slanjem SMS-a ili prijavom na Internet stranici www.kaufland.hr/ delimano. Isti broj računa može se prijaviti samo jednom. Kada zbroj kupnji dosegne iznos od 300 kuna, kupac ostvaruje pravo na popust od 50% na neki od Delimano Stone Legend proizvoda u Kauflandu.

Svaki broj računa potrebno je prijaviti s istog broja mobitela, na jedan od sljedećih načina:

  • Slanjem SMS poruke s ključnom riječi DELIMANO, brojem računa i svojim podacima (ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60045. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Ili

  • Prijavom na Internet stranici www.kaufland.hr/delimano. (potrebno je upisati broj računa, vrijeme računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, e-mail adresu i broj mobitela).

Dozvoljeno je prijavljivati samo vlastite račune. Originalne račune, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja akcijske prodaje te predočiti pri podizanju kupona za popust.

Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

 

Članak 5. Pravo sudjelovanja u akcijskoj prodaji
Pravo na sudjelovanje imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

 

Članak 6. Pravo koje se ostvaruje sudjelovanjem
Svaki sudionik čiji zbroj kupnji (po računima od najmanje 100 kuna po pojedinačnoj kupnji) dosegne iznos od 300 kuna za vrijeme trajanja akcijske prodaje u poslovnicama Kauflanda navedenim u Članku 2. te koji brojeve računa na ispravan način prijavi putem SMS-a ili web-formulara, ostvaruje pravo na kupon za popust od 50% na neki od Delimano Stone Legend proizvode u Kauflandu.

 

Članak 7. Preuzimanje kupona za popust
Svaki sudionik koji ostvari pravo na kupon za popust u roku od 1-3 dana dobit će SMS poruku s kôdom. Kako bi preuzeo kupon za popust, sudionik mora pokazati dobiveni kôd djelatniku info pulta u Kauflandu. Kod preuzimanja sudionik mora predočiti osobnu iskaznicu te se potpisati na dokument kojim potvrđuje da je preuzeo kupon za popust.

Preuzimanje i korištenje kupona za popust moguće je do 30.4.2019.

 

Članak 8. Ostale odredbe
Priređivač ne odgovara za nepotpune i neispravne prijave. Priređivač ne odgovara za eventualne tehničke probleme koje sudionik može imati prilikom prijave. Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju akcijske prodaje ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada ili pogodnosti.

Priređivač ima pravo sudioniku uskratiti pravo na kupon za popust, ako postoji osnovana sumnja da je sudionik prijavio račune za kupnje koje nije ostvario ili da nije sudjelovao u akcijskoj prodaji u skladu s ovim pravilima.

Organizator zadržava pravo prekinuti akcijsku prodaju prije roka određenog u ovim pravilima, kao i mijenjati odredbe ovih pravila o čemu će kupci biti obaviješteni putem Internet stranice www.kaufland.hr.

 

Članak 9. Objava pravila
Pravila akcijske prodaje bit će objavljena na Internet stranici www.kaufland.hr.

 

Članak 10. Korištenje osobnih podataka
Sudionici u akcijskoj prodaji sudjelovanjem, odnosno slanjem SMS poruke ili ispunjavanjem Internet obrasca, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Priređivača da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke u svrhu provođenja ove akcijske prodaje.

U svrhu provedbe akcijske prodaje obrađuju se sljedeći podaci: ime i prezime, adresa, broj mobitela, e-mail adresa i kod preuzimanja kupona za popust broj osobne iskaznice.

Osobni podaci mogu biti podijeljeni s tvrtkama koje kao podugovarači Priređivača sudjeluju u provođenju akcijske prodaje. Osobni podaci će se čuvati najviše šest mjeseci nakon završetka akcijske prodaje te će nakon toga biti izbrisani.

Priređivač će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u akcijskoj prodaji obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

 

Članak 10. Tumačenje pravila
Rok za podnošenje upita i reklamacija je 30 dana nakon završetka akcijske prodaje. Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz akcijsku prodaju odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.