Tražimo za svaku svoju poslovnicu partner školu kojoj bismo svakog tjedna donirali voće i povrće!

 

Tko može sudjelovati?

 

Prijaviti se mogu sve javne osnovne škole koje su od bilo koje Kauflandove poslovnice udaljene maksimalno 3 km i mogu jednom tjedno osigurati prijevoz voća i povrća iz poslovnice u školu.

 

Kako se prijaviti?

 

Sve što trebate napraviti je skupiti što više računa iz Kauflanda s minimalno jednom vrstom voća ili povrća te uz svaki račun priložiti crtež voća ili povrća koje se nalazi na računu. Ukoliko se na računu nalazi više vrsta voća ili povrća, moguće je nacrtati ili sve vrste voća i povrća ili odabrati samo jednu.

 

Krajnji rok za slanje svih prikupljenih računa i pripadajućih crteža: 2.6.2017.

 

Molimo da račune i crteže s izjavom škole o točnom broju učenika i kontakt-podatcima pošaljete poštom na:

Kaufland Hrvatska k. d., Kaufland škola ViP
Vile Velebita 6, 10040 Zagreb

 

Ukoliko postanete Kauflandova škola ViP, Kaufland će Vašoj školi kroz cijelu slijedeću školsku godinu (2017./2018.) svakog tjedna donirati voće i povrće!

 

Detalje pročitajte u Pravilima i uvjetima natjecanja "Kaufland škola ViP".

 

Sretno!

 

Na našim web stranicama primjenjujemo tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurali funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Nastavkom pregleda Kauflandovih web stranica, dajete svoju privolu za korištenje kolačića. Više o primijenjenim kolačićima i njihovom deaktiviranju možete saznati u našim Pravnim napomenama i zaštiti osobnih podataka.